Älsklingsfredag




Nu ska jag ner på stan och göra några ärenden och sedan checka in på hotellet. Yay! Ha en fin fredagkväll allihopa, för det kommer jag ha.

Tjyvtitt








Liten sneakpeak på vad jag ska vara på halloween. Kanske blev ganska glasklart nu dock?

Fredagens planer



Hit ska jag på fredag. Helt underbart!


Halloween nails


Kom hem från jobbet för ett tag sen. Jag har hunnit se paradise och laddat hem de senaste gossip girl. Det är halloween på lördag och igår var jag och spökade mina naglar. Jag längtar till helgen! Den verkar bli helt fantastiskt. Hotell på fredagkväll och halloweenparty på lördag. Hade!


Purple rain




Vadå ska man bära något lila idag? Jag har inget lila, såatteee, det blir inge lila. Dessutom ska jag jobba nu. Sliten dag.

Jomen såatteeee...


Idag har jag jobbat och tränat, ingen lugn stund och nu är jag hungrig som ett svin men orkar inte göra något. What to do. På jobbet så råkade jag välta massa stekhet varmost på händerna, såatte.. ja ont gjorde det.

En trött Linn imorse.

Im, A Satellite Heart


Gårdagen. Massa knasigheter, men kul hade vi!











 





Ett litet tips för fest


Ibland är det faktiskt fest, liksom ikväll. Nu hämtar snart Johanna mig så ska jag iväg till Maria och co. Efter vinsten idag (3-7 mot hörnfors) så ska det firas. Jag slänger in ett superbra tips som jag förut har berättat om.

Allt man behöver är en ögonfransböjare och en hårfön.

Starta hårfönen och lägg ögonfransböjaren framför varmluften. Låt den vara kvar där i några sekunder, se till att den inte blir alldeles för varm så du bränner dig. Sen är det bara att böja fransarna som vanligt! Detta tips ska tydligen funka perfekt, så slipper man investera en dyr ögonfransböjare med inbyggd värme. Tänk hur en plattång funkar på håret, likadant fungerar det med en varm ögonfransböjare.

Pics





Godnatt folket. Nu försöker jag somna genom att se på mördarhajar i filmen Deep blue sea.
Det är typ på grund av den filmen jag är så jävla rädd för hajar.

Ibland faktiskt så


Kvällen slutade inte som jag hade tänkt, velat eller önskat. Nu vill jag bara sova och vakna upp imorgon, en ny dag.

New in








nelly.se 379;-

Nails


Var hos Frida och fixade lite naglar i veckan. Såhär blev resultatet. Övrig info, jag försov mig imorse. Jobbet ringde, och jag fick en jävla sprutt i benen. Jäklar vad snabb man kan vara på morgonen om man väl vill. Adjökens och godnatt.

Thriller dance




Jag ska då lära mig det här var det tänkt. Vad tror ni?

Men hallå!




Blä, jag behöver en ny design... Någon som är sugen på att fixa en ny till mig? Hör av er!

Citylights


Nu far jag och hälsar på brorsan och Linn, vi ska heja på Zlatan! Ha en bra kväll och missa inte paradise hotel hehehe.

What say you?


Nu ska jag förklara. Jag blir som glad när folk säger att jag passar i mitt mörka hår osv:) Men jag vet inte, blont känns som mer jag trots allt. Jag förblir i alla fall mörk i några veckor till så vi får se vad som händer.

Brorsans tatueringar. Snart är det min tur!



Stjärnorna symboliserar vår familj. Pappa högst upp, sedan mamma, Tom och längst ner jag. FINT VA?

Renen





från cocoo.se

Sov så gött!


The Last Airbender var sådär. Inte så mycket 3D effekter, triiist. Jag råkar veta att serien (Avatar) som filmen är baserad på är kung. Annars var gårdagen fettnajs. Det blev god mat och underbart sällskap. Nu ska jag sova, efter match idag (vi vann med 9-8) och jobb så är mina ben nästintill obefintliga. Godnatt!

Busig dag


Idag har jag varit med min kära bror. Trots att han klagar mycket på min bilkörning så tycker jag om honom. Vi hittar på så roliga saker, så som att slänga skräp på återvinningscentralen och handla mat. Haha, nämen skämtåsido förutom det så spelade vi lite dataspel och käkade chips och såg på fotboll, både herr och damfossi. Vi fick oss ett gott skratt åt det sistnämda, ursäkta med damfossi på tv är ju så dåligt att det blir roligt. Hihi, jo juste, jag är själv en kvinna. Nu drar jag på bio, haaajs.





Såatte...


Igår sprang jag på stan på jakt efter en outfit till halloween typ. Det blev lite annat istället, kan visa sen:) Men i alla fall så har jag nu bestämt mig vad jag ska vara. Efter jobbet for jag till Johanna där vi såg idol, åt godis och beställde hem lite grejer från internet till halloween. Vad det var är fortfarande hemligt! Men jag är supernöjd, hihihi.
Dagen ser utföljande; hämta upp brorsana och göra några ärrenden, hämta upp Johannes för att sedan fara och laga middag och sen ska vi se The Last Airbender 3D, fettnaaajs. Ha en bra lördag allihopen! Puss och kram skumbanan. 



Jobbigt


Nu börjar kampen..



.. att bli blond igen.

Dream a little dream of me


Hej hej hallå!
Fredag, jippi, snart helg. Nu ska jag ner på stan och träffa Jenny och Johanna. Vi ska kolla på grejer inför halloween. Och jag har precis beställt hem skor från nelly, fri frakt som sagt. Och löning idag. Jippiyeyy.

 

 

I see your true colors shining through


Hjälp, jag är sötsugen. Kämpa, kämpa, ta ett äpple. Johanna gjorde jättegoda muffins i Karins ära i lördags. Vi firade Karin för att hon har fått ett nytt jobb och slutat på vårt, (det var ju som sagt personal fest). I och med att Karin slutade så fick jag gå upp i tid. Känns bra med massa pengar, men förstås tråkigt att Karin slutar! Ska försöka lägga undan så mycket jag kan till våren då jag & Jullan ska ut och resa.

Grey Garden Collection







Från bikboks lookbook.

Det kommer funka, måste funka


En liten bild från i lördags, hemma hos Johanna. Det var trevligt, synd bara att jag var helt slut efter bussresan och matchen. Nu är det paus från fest på ett tag. Nu ska jag iväg och leka frisör på Izza, herrååååee.



Notis; Fri frakt på nelly.se. Nu väntar jag bara på lönen som kommer på fredag!! yayyy

If it makes you happy


Igår hade jag ett litet seriemarathon med mig själv. På dagen såg jag maaaassa Gossip girl, och på natten/kvällen så blev det sista avsnittet av True blood och sedan säsong 8 av One tree hill. Jag älskar serier.

Beautiful like a rainbow


Haha, jag har märkt att det blir mycket snack om katter i bloggen. Jag har fått tag i massa bilder på kattungarna nu. Hannes och Linn (inte jag) ska kanske ta en av de, Isa, som var den enda honan. Jag har fortfarnade ångest att vi inte lät mamman föda här, det hade varit en såååådan upplevelse. Men skönt att de mår bra i alla fall, och att ingen kattunge dog under förlossningen.

Nu kommer en bomb av bilder.








Mot övik


Godmorgon! Nu far jag och spelar innebandymatch i Övik. Tillbaka kring nio och då är det raka vägen till Johanna och personalfest. Det ska bli riktigt kul:) Vi ses allihopen. Ha en bra lördag!

Det är dags för fredagsmyyyyys


En ledig dag, skönt. Inget jobb, ingen innebandy. Bara mys. Jag sov till halv 12 och sedan sprangs det lite på stan med mamma. Jag var tvungen att byta min guldtröja från bikbok som gick sönder efter jag använt den i kanske 30 min, hurra. Men jag fick en alldeles ny:) och om den går sönder så får jag pengarna tillbaka, känns brabra. Senare ikväll är jag bjuden på middag hos Johanna, trevligt värre! Så ser min fredag ut. Jag måste hinna förbi systemet en sväng också förresten, det får jag inte glömma! Imorgon är det fest!

Jag och Smilla ute i trädgården. Min nya tröja och jävlar vilken färg mitt hår hade här ute.




Sanningen bakom den vilsna katten


Efter månader av saknad och smärta har jag nu fått klart för mig vad som hände min gravida kisse som jag tog hand om i somras. Idag i VF var hon med, hon har tydligen fött tre FUCKINGOTROLIGTSÖTA kattungar. Helt sjukt så söta de är! Jag får lite ångest att vi valde att låta henne föda på djurskyddet och inte här hemma (mor min ville inte). Tydligen så döps katterna efter upphittaren (egentligen jag), men eftersom det var min mamma som ringde djurskyddet så blev det efter hennes namn (Inger) = alla katter börjar på I. Jag har fällt någon tår av saknad och hoppas att de får ett bra hem! Om någon är intresserad av att skaffa katt har ni nu en fin möjlighet att få underbara kissar.





Rapparaapapabaarappa


Jag hade det sååå trevligt igår. Rolig förfest och sedan utgång! Lyckades nästan få med hela corona att sjunga för min lilla Julia. Jag och Maria är oupptäckta rappare, tydligen. Bilder därifrån kommer senare. Jag orkar inte lägga in bilderna på dator. Jag är så sjukt trött, är som sagt sjuk men jobbar och tränar på så min kropp säger nej. Nu blir det snart sängen, puss godnatt.



High on life.


Jag har egentligen ingen tid till att blogga nu. Men jag tänkte bara säga SKÅL! Ikväll får jag festa till med mina underbara vänner, det var länge sedan vi alla var under samma tak och fest. Orsak; min Julia fýller 20 vid tolvslaget.

Här har ni nu, min nya hårfärg. Typ mörkt.


Set the world of fire.


Godmorgon bloggen! Jag hart blivit sjuk, men jag måste dissa det och träna, jobba och festa på. Ibland har man inte tid och råd att bli sjuk. Jag får kurera mig i några timmar till innan jag ska fara och träna klockan 18. Nu; tona håret!

Gifted.


Hej hej hallå!
Jag är inte trött. Jag orkar inte sova, men klockan är halv ett så det kanske är dags. Blää, vill inte sova. Jag är ledig imorgon. Jag gäspar, så jag är nog trött ändå. Godnatt.

Min dag idag.


Jag mötte upp Hannie (som det förövrigt var väldigt trevligt att träffa) för att se mitt lags innebandymatch. När vi väl satt där på läktarn kom två snygga tjejer gåendes. Det var mina hjärtevänner Sofia och Julia. Julia (som fyller år på onsdag och är för tillfället hemma i Umeå) hade sagt tidigare på dagen att hon skulle komma hem ikväll och att vi troligtvis skulle ses imorgon måndag. Men den lilla jäkeln spelade med mig, haha den bruden är ju för underbar.




Min kväll igår.








Jag jobbade kväll igår. Det var inte alls tänkt att jag skulle partja. Kring nio kom Johanna in, färdig för fest. Det dröjde inte länge förrän hon hade taggat upp mig också. Så efter stängning var det bara att skynda sig hem och göra sig iordning. Vi hämtade upp en full Karin och hennes cykel, vidare till Johanna där det blev tequila race. Ingen favorit, men det går ju ner, knappt. Sedan blev det Olles, Allstar, lite efterfest och taxiresa hem med en alltför pratglad taxichaffis. Men men, summasummarum härlig spontan kväll. Nu blir det jobb ikväll. Pusshay.