Sista Februari


 
Bloggtorka. Eller rättare sagt, det finns ingen tid. Jag har börjat plugga på distans nu också, så tiden är inget faktum längre. Man ska vara rädd om den lilla lediga tid man får :) PS. Jag har fyllt 23 år. Godnatt.

Beyoncé!


Jag och Karro har precis bokat Beyoncé i Maj! Woho! Awesome! Dagen innan brännbollsyran, bra vecka det där kan bli :) 
 
http://open.spotify.com/track/3xjr8NSgMbkcAEdVZgdui0 

Smilla!


Das Auto


Jag och Johannes ska köpa bil!=) Jag börjar bli lat, men jag kan verkligen inte ta buss överallt. Inte när jag har träning så pass sent som jag har. I alla fall så har jag varit och provkört en Skoda idag. Det blir nog inget köp, men nu är jag en erfarenhet rikare och dessutom så har jag något att jämföra med i fortsättningen. Jag vill typ helst ha en Peugeot eller Volkswagen, men jag har egentligen ingen som helst koll på bilar.

Lite mer Oman


En vecka har det gått sen jag kom hem från solen och Oman. Jag är redan spyless på vädret här, kallt och jävligt. Kan det inte bara sluta snöa? Kan passa på att berätta lite mer om resan kanske. I Oman hade vi kanske 27 grader varje dag, 20 m till poolen och 50 m till havet. Underbart! Maten på hotellet var sådär, men helt klart okej. Det var frukosten som var dagens höjdpunkt! Jag älskar frukost för er som inte känner mig och på vårt hotell bjöds det på kanske 50 m långt frukostbord. Där fanns det även en kock som stekte/kokade ägg, omelett och våfflor precis som man ville ha det. Då hotellet fanns det även en tennisbana som vi testade på, en 9-håls golfbana som vi inte testade på. Shoppingen i Salalah var rätt nice! Vi proppade väskorna fulla med tyger, lampor, lite kläder och annat smått och gott. Både jag och Johannes gillar ju det här orientaliska. Kan visa bilder sen kanske, om jag orkar :) Ska även lägga upp fler bilder men hittar inte min kamerasladd..
 
  

Lite skratt på kvällskvisten


Hahaha rolig video. Nya varianter av Ke$has "Die Young" och Carly Rae Jepsens "Call me maybe" :) Visste inte att Gandalf kunde breakdance @ 2.00.
 
 

4 snabba


Har både bilder från resan på mobilen och kameran. Vi börjar med några mobilbilder :) Känns konstigt att jobba ikväll, har ju varit ledig i över en vecka. Men jag jobbar med Linn så det ska bli kul!