Annandag!


Lite nyare julbilder från julbordet med jobbet på Brännlands wärdshus och från vårt eget julbord på julafton. :)
 
 
 

God jul.


Hade en jättemysig julafton igår. Först frukost hemma med Johannes och sen vidare till Ersmark och sen Ersboda. Spel, god mat, tomte, klappar och snapsvisor, hela köret:) Idag blir det att ta det lugnt och senare ikväll träffa Johanna över en bio.
 
Det var inte igår..
 

ett två tre!


Det har hänt tre jäkligt bra grejer på sista tiden. Ett - awesome personalfest i lördags med julbord och utgång, Två - såg Bilbo på bio i söndags, som jag har väntat på den filmen! Och idag som grädde på moset, Tre - Bokat resa till Oman i slutet på januari. Det går bra nu! Wie, snart jul :) 
 

en pizzabagare


Jag har precis kommit hem efter åtta timmar på jobbet och sen träning på det. Är hyffsat slut! Men i denna skrivande stund så har vi två hemmagjorda pizzor i ugnen som Johannes fixade fram, känns bra nu:) Måste se dagens avsnitt av julkalender nu. Kramis! 

Lussebak


Ikväll ska jag julbaka med mina vänner. Har bestämt att jag ska baka Nougat- mandelbräck :) frågan är ju om jag orkar med lussebullar, det är ju som ett projekt i sig. Hittade lite julbilder från 2010. 
 
 
 
 
 

Oh la la la


Det var sen ett tag sen jag skrev, men just nu har vi förfest hos mig och Johannes och det är awesome! Lyssnar på gamla klassiker. Känner för lite nostalgibilder!