nananannanana batman


De första veckan med arbete har gått sådär. Mycket folk och stress. Igår blev det bio, nya Batman, och den levererade. Himla bra! Vill se den igen:) Tråkigt att de var sista filmen i triologin. 
 
Idag har varit en bra dag med utflykt till Norrbyskär, fika, shopping och mys. Nu blir det vin och Wallander. Pussssssssssss
 

i'm with you


 
Litet försök att liva upp stämningen. Tvinga fram ett skratt.. Nu ska jag ut och andas min sista semesterkväll.  

du är fan BÄST


en fråga utan ett jävla svar


Jag vill skriv så mycket här om hur jag känner men istället lämnar jag bloggen helt tom. Imorgon tar min semester slut och igårkväll fick jag fira av den lite med några kompisar. Det var trevligt. Bla bla bla.. Jag har inte så mycket mer att säga. Jag längtar till den 15 augusti då jag få dra från det här haket. 

utan varken mening eller mål


Jag försöker njuta av min sista semester vecka. Det började bra i tisdags med Ikea och utgång med ett gäng härliga tjejer. Men nu har jag typ blivit sjuk. Men inget kan stoppa mig från att leva livet ändå nu när jag bara har en vecka kvar. Vila får jag göra i höst! 
 

som nånting från en annan värld


Var på flygplatsen halv tio imorse och hämtade min Julle, shit vad jag har saknat den tjejen. Blev alldeles tårögd när jag fick se henne:) så dagen har spenderats med henne. Imorgon åker jag med två kompisar till Ikea, det ska bli himlarns kul! Mycket jag behöver köpa till lägenheten. Aja, anyway. Nu ska jag sola på balkongen, hejsvejs. Bjuder på lite mer från Kittelfjäll.
 
 

saturday


Det är cirka en och en halv vecka kvar av min semester. Varför kan det inte bli lite bra väder i alla fall? Enligt mig har det varit en riktig skit sommar, vädermässigt. Hade verkligen velat ta en sista minuten till något varmt land, men resorna är himla dyra nu. Aja, nu ska jag ner till stan för att träffa upp fina Soffi, senare ikväll blir det middag, lekar och fest. Ha en fin lördag!
 

kissemiss


Igår fyllde Smilla 3 år. Tiden går snabbt! Tänkte ta med henne till stugan vid havet idag, hon älskar att vara där:)
 
 
 

kittelfjäll


Knowing you


Jag har semester. Idag kom jag hem från en snabbvisit i stugan i Kittelfjäll. Fyfan vad härligt det är att komma dit. Man kan släppa allt och bara leva. Igår kokade jag kaffe över eld och var genuint nöjd, drack det lagom till solnedgången med min kära pappa och bror. Jag har förövrigt klippt mig, ska visa bild senare. Pusshej!