Armband


101231


Sista dagen på 2010. Jag tror på 2011. Tror det året kommer ta 2010 med hästlängder. Startar med en resa till Nya Zeeland så det blir en riktigt bra början. Nu blir det börja göra sig ordning inför kvällen, snart kommer fina Sofia och Jullan. Sedan är det bara fullrulle!

jag och johanna på stan idag

Gääääääsp


Jippi! Idag kom min kamera, lagom till nyår sådär. Har inte så mycket mer roligt att säga. Jag har kanske gäspat 50 gånger inom hoppet på fem minuter. Dags att sova. Ha en riktigt fin sista natt 2010!

provar kameran

God morgon


Nu blir det jobb. Sedan bär det raka vägen till balder där det ska käkas tacobuffé med laget. Men allra först, systemet innan världen hinner vakna.

C U when u get there


Måhh... När kommer min kameraaaa? Orkar inte vänta längreee. Aja, nu är i alla fall planerna inför nyår spikade. Känns skönt, och jag har verkligen inga förväntningar what so ever, förutom god mat hos Märtis;) Nu blire träning. Hejs!

101227


Jag är himla glad idag. Jag har Ett, beställt hem en ny kamera (fick det i julklapp) Två, lämnat in min dator på rehabilitering hos brorsan. Tre, jag är inte ett dugg bakis efter igår! Det känns faktiskt helt okej att jobba ikväll.

Biiiiooong




Lever trots tvådagars. Jag börjar bli gammal känner jag.. Nu ska jag kurera mig innan jag drar iväg på ett kvällspass. Hade!

Wish I could spin my world into reverse


Dåså, julafton och juldagen avklarad. Annandagkväll står nu överst på listan och en helkväll med älsklings Jullan. Tyvärr blev det lite för hårt igår och jag känner mig inte sådär 100% förberedd. Som lik många andra kvällar hamnade vi på cover. Summan av kardemumman så var kvällen trevlig. Hopppas bara på att huvudvärken ska lägga sig så jag kan köra igen. Hade!








Dagen före..


Dopparedagen. Det är Konungens återkomst på sexan, The holiday på trean, Alladinask i vardagsrummet och paket under granen. Nu dör Theoden.. Jag älskar lotr. Har jag nämnt att jag ska besöka Fylke när jag är i nz? Helt fucking otroligt.

Godnatt bloggen





Godnatt bloggen. Och god jul, julafton i övermorgon. Nu ska jag lägga mig med lite Harry P. Natti!

101222


Idag har jag fått träffa älskade Jullan vilket var väldigt trevligt. Något annat som är bra med julen förut allt det vanliga är att nästan alla kommer hem över julen. Så man får träffa alla sina underbara vänner:)


Castle walls






Nu var alla julklappar köpta. För övrigt så kom Jullan hem från Norge idag. Hoppas på att få träffa henne imorgon!:) Ledig dag osv.

Julkänsla



Fjärde advent


Fjärde advent. Vaknade upp bakis på Johannas soffa, vi beställde pizza och såg på sex and the city. For hem. Klädde granen. Helt okey dag, bortsett från att jag är bakis dårå.

Tvspel






You belong to me


Usch fyfan. Jäkla skit match! Nu glömmer vi den och ser fram emot kvällen. Snart kommer brudarna och då blire förfest här med tvspel och sedan troligen utgång. Vi ses i snöstormen!

ps. jag har klippt mig idag.

HELG


Far på match nu och sedan är det raka vägen hem och göra sig ordning för fest. Aah, här har ni nu mig i mina nya brillor och jäkligt taggad.

Do you remember the time?












Gamla härliga bilder.

Love is forever








Godnatt bloggen. Upp tidigt, match i Sävar, see you there 13.00:)

Drömmen blir sann


Nu är resan betald. Känns ju super! Jag drömde att det var sommar, ville inte vakna upp och se massa snö och oplogade vägar. Aja, ikväll ska jag jobba, men imorgon blir mer kul. Pusshey!

Snötyngda hus tusentals ljus


Ofta det är jäkla serieuppehåll nu?! Orkar inte det. Tur att jag har secret diary, annars hade jag behövt leta upp en ny bra serie (vilket kanske inte är så svårt). Typ de flesta serierna är ju nästan bra när man väl fastnar... typ. Eh, idag har jag bakat pepparkakor. Mycket godare med hemmagjorda än torra köpta:) Så nu blir det nybakta pepparkakor, mjölk och secret diary. Puss! 

Förra årets försök till Greveholmslottet



Oh cant you see it


Fuck fuck fuck. Jag håller på att bli sjuk. Jag vet vad detta innebär. Ångest över att jag inte borde träna, vilket slutar med att jag tränar ändå och förblir sjuk i veckor. Aja, nu ska jag försöka dra mig ner på stan och hämta ut mina brillor. Puss.

Fiji


13 december idag - då 13 februari. Två månader kvar till resedatum.





Säg bara till när var hur


Glad Lucia dårå. Och en ny vecka. Jag är glad för jag är ledig. Jag är glad för att jag fick göra en balja i helgen, ändå 6-6 i resultat. I lördags hade jag sjukt kul, fan länge sedan jag skrattade så mycket. Det styrdes ju som sagt tvspelskväll med rockband, fifa och left for dead. Det måste göras om snart igen! Nu ska jag tanka lite secret diary of a call girl, helt ok serie.

Bara tomma ord


Jag läntar tills imorgon för då blir det tvspelskväll, jag och mina nördar till vänner. Men först jobb. Kvällen har bestått av jobb, blev ingen idolfinal för mig inte. Men men, jag måste jobba tills jag får blodsmak i munnen så jag kan njuta lite när det bär av söderut i feb. Tack och hej leverpastej, godnatt. Vampire diaries nu!

Någonting bara






Nå gamla bilder. Har varit ledig idag och bara slappat. Nu blir det skype med Jullan och sedan träning. Puss!

Tuesday randoms






Julbord


Dåliga kvalla men mysiga bilder från julfesten med jobbet förra lördagen.















Vet ni vad?


Idag beställde jag mina allra första glasögon. Jag var och gjorde synundersökning i veckan och det visade sig att jag bara ser 55% på vänster öga. Med glasögon kommer jag upp till typ 120%, jag kommer bli värsta höken.

Edward scissorhands






I torsdags var jag på pyjamasparty hos Johanna. Bara hon, jag och Edward Scissorhands (hjärta). Askalas! Vi tvingade oss upp klockan 08.30 för att gå på hm;s vip-shopping. Köpte en söt liten sak som hänger här framför mig, oooh. Imorgon är det MATCH, ersäng 11.00, kliva upp 08.00. Sova, nu typ, godnatt.

En bild




Första december. Snart åker jag! (eller två månader bort) Finns inte ord för hur mycket jag längtar. Ibland känner jag mig typ likgiltig av all tristess. Men men, det kommer bli en himla upplevelse 2011. Snart jul också, myspys.