Sagas namngivelsedag 27/7-13


 

Kanottur i Boviken


 

Spånar..


 
 

tom 30!


Min älskade broder fyllde 30 för en månad sen ungefär. Han bjöd på fest på sin underbara ballis.
 
 

torsdag och varmt som fan


Sitter här och funderar ifall jag ska följa med Johannes till Helsingborg nästa vecka. Det hade varit kul att träffa hans pappa och få komma iväg en stund, dessutom så har jag aldrig varit i Helsingborg. Hört att det är fint där! :) Vi får se hur det blir. 
 
Imorse packade vi upp de sista kartongerna med kläder. Skönt att inte leva i en skokartong längre. Nu måste det bli en tripp till ikea snart! Kan ta lite bilder och lägga upp snart, men än så länge är det lite tomt. Det blir så när man går från 39 kvm till 72 kvm. 
 
 

tjolahopp


Tjenis! Efter många om och men så sover vi vår första natt i nyläggan inatt. Spännande! Tror det kommer bli awesome, då vi har köpt en ny säng. Vi börjar få ordning på det mesta men än så länge så saknar vi gardiner, tavlor och lite smått och gott. Imorgon blir det kanske en liten tur med borrmaskinen. Annars då, jovars, jag har semester! Första veckan har gått nu, tre kvar. Hoppas på att komma igång med bloggandet nu igen när vi har dator och så:) Men tills vidare, hare gött!