SNART PÅSK:)


En fin morgon då både jag och Johannes är lediga. Det blev stekt ägg a la Oman och dyrkaffet=) Snart bär det av mot stan då det ska inhandlas lite inför lördagens fest. 
 
 
 

Födelsedagspresent!


Min fina födelsedagspresent (västen) som jag fick av min Johannes. Längtar till sommaren så jag kan använda den!=) Efter en galen arbetsdag är det skönt att slappna av framför fotbollen och med en tacos i handen. Ledig imorgon, tack vad skönt.
 

I ♥ kittelfjäll


Lägenhet på g


Igår var jag och Johannsi och kollade på en 3a rakt över gatan. Den är vår om vi vill ha den! Jag bubblar av spänning. Troligtvis så ska vi få välja tapeter osv, och ett alldeles nytt kök är på gång. Boka in en hejdundrans (stavning?) inflyttningsfest i maj/juni. Det blir roligt när om vi flyttar, då är det bara att bära soffan över ÖK. Haha.. Jajja, nu blir det gomiddag!:) 

Svammelsvammel


Lördag idag. Jag har varit ledig torsdag och fredag eftersom jag jobbar i helgen. Väldigt behövligt! Har genomfört hälften av min Biologi nu, vg på båda uppgifterna :) Igår var jag hos Frida och gjorde nya akrylnaglar, blev riktigt nöjd över resultatet! Kanske kan visa en bild, men annars är det bara att följa mig på instagram #linnamwestelund. På kvällen igår var jag och Johannes och såg Oz the Great and Powerful, den var faktiskt rätt okej! Väldigt vacker om inte annat. 
 
Jajja, jag har fått lite klagomål om dålig uppdatering.. Måste nog hålla med om det. Är väldigt okreativ nu för tiden. Men en himla bra sak som händer nu idag är att vi ska fara och kolla på en 3a på Sandbacka, det känns jättekul! Hoppas den faller oss i smaken och att vi får den :) Sådärja, en liten sammanfattning om vad som har hänt mig de senaste dagarna. Nu måste jag pysa till jobbet! Hejsvejs.

 

 

Snipgränds kvarterslokal!


Efter mitt förra inlägg blev jag väldigt nostalgisk. Jag tänker tillbaka på den tiden då vi ofta hyrde Anki och Marias kvarterslokal om kvällarna för diverse aktiviteter. Paradise hotel-tittande, fester, födelsedagsfirande, filmkvällar, bastukvällar och fotbollstittande. ÅH! Myspys. Mer kvarterslokalfester åt folket! Det var tider det. Snipgränds kvarterslokal kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. :)
Kanske att man kan styra någon nostalgifest där nu när mina snipisar har flyttat tillbaka? 
 
 

Mer bilder åt folket!


Min dator är min bäbis. Jag tycker om den så himla mycket. Haha! Om den skulle krasha så skulle jag gråta i veckor. Nämen, seriöst.. Jag har typ 17 000 bilder från 2006 och framåt, så mycket minnen och fina stunder. Jag har blivit sämre på att fotografera på sista tiden, kanske pga att man blivit lat då man har en mobil som kan ta någorlunda bra bilder. Nä, jag ska fan i mig ta tag i min digitalkamera och ta lite mer bilder. Mer bilder åt folket! 
 

ledig tisdag


Jaha, då var man ledig idag. Ska passa på att göra massa nödvändigheter som att diska, tvätta och plugga. Det känns så annorlunda att säga att jag ska plugga.. Har inte pluggat på typ 4 år. Jag måste erkänna att det faktiskt är lite kul! Just nu pluggar jag biologi på distans och det går väl okej. Mina planer är att sedan plugga upp Kemi 1 och Fysik 1, för att jag ska kunna gå den utbildning jag vill :) Jajja, nu har jag precis gjort kaffe. Ska njuta lite av koppen innan jag återgår till mindre rogivande saker. Hejs!

LÖRDAGKVÄLL


Idag har mitt lag trotsat snöstormen och kört till Skellefteå för match. 2-11 till oss blev det! Tre matcher kvar och om vi vinner en av dom så säkrar vi seriesegern! Kaaatchiiing! Jajja.. Jag missade precis bussfan, ska iväg till Gabbi för vin och götta. Ska förresten komma ihåg att lägga upp någon bild på min fina födelsedagspresent av min pojke:) Ha en fin lördagkväll!
 

Nails inspo