Sommarnatt.



lekte lite fotograf i trädgården idag

 

Hoppas på en riktigt varm, underbar,
somrig, sommarkväll imorgonkväll.
Ha en skön natt. Heys!

Plötsligt händer det..


Fick sluta 23.15. Mamma ringde hysteriskt till mig på jobbet och sa att det är dags för kissen att föda troligen i natt. Vi hade tidigare besök av en expert från djurskyddet som informerade oss om diverse. Så just nu ligger den stackars katten här hos oss och har förverkar. Vi får se om det blir några ungar inatt.


Butterflies and rainbows


Hej och hå. Nu far jag och jobbar. Känner på mig att det kommer bli en låååååång kväll. Tippar på att jag är hemma vid halv tolv. Men imorgon ska vi ha kul:) hade hade hade

(mina ögonbryn är nästan helt obefintliga)

Shoppelishopp







Panik panik potatisgris


Uppdatering om kissen. Känns som om jag måste ge den ett namn snart. Bland de värsta och bästa har skett. Jag har upptäckt en sak. Kissen är höggravid!! Vad ska jag göra??! Imorgon ringer mamma djurskyddet:( Bye bye kissen och små söta kisseungar. Jag och Hannes byggde en koja till den just in case, hon kanske föder inatt. Jag är så jävla kass att jag inte märkte hennes feta mage tidigare..... suck

Flytt.




Hallå allihopa! Tänkte bara säga att jag och Smilla sviker Ersboda och flyttar till ÖK första september. Hare

Bored.


WORD. Jag vill boxa de människor som inte bär iväg med skräpet och brickan på Frasses på Ersboda i magen. Hur svårt kan det vara? Jag har både skurit mig och bränt mig under kvällens jobbpass.

Lördagkvällen spenderades med Jenny, Kristoffer, pizza och två usla filmer. Men det var trevligt ändå! Nu ska jag se True blood och sedan sussa. Godnatt.

btw, idag har Jakob namnsdag.

Somebody ring the alarm.


En gammal dum hund jagade precis upp min gästkatt upp i en tall. Dumma fula hund. Stackars kisse, for upp 7 meter upp i en tall. Jag sprang ut och försökte rädda den på något sätt, men hur fan skulle det gå till.. Det är tydligen lättare för kissen att ta sig upp än ner, 5 meter kvar ner så föll den pladask. STACKARS pussenusse kissen. Jag gav den kattgodis!:) Nu bär det iväg till jobbet. Ingen vet vad som händer ikväll, den som lever får se. HEJS

Mitt Kittelfjäll.


Imorgon ska jag hinna och orka ta tag i saker. Dock är jag väldigt lat utan bil. Min bror fick låna den då han ska upp till Kittelfjäll under helgen. Crazy, vad jag saknar fjällen. Helt underbart är det ju. Jag älskar vårt hus där från 1800-talet. Ett spöke har vi till och med, Anna-Greta heter hon. En gammal same! När jag har tid ska jag fara upp och bara njuta. Någon som vill följa med?





Ghost in the machine.


Jag har alltså lyckats sova bort hela min dag idag. Två timmar kvar, sen börjar jag jobba. Och med tanke på hur effektiv jag är så kommer jag inte hinna göra det jag hade tänkt. Damn it. Aja, vädret suger i alla fall så idag behöver man inte ha några skuldkänslor över att man sitter inne.



Godnatt och sovgott.


Usch och blä för att jobba kväll. Mina ben värker sådär lagomt mycket. Jag känner mig lite mesig kanske men, what to do. Jag ska sova, oj vad jag ska sova. Snart. En bra sak idag var att jag fick umgås med kära Karolina. Vi tog en picknick i Rådhusparken, myspys. 


Men lilla kissen..


Jag börjar tycka att det är jobbigt att gå och lägga sig för jag tänker på den stackars kissen. Så länge det är varmt ute så är det kanske ingen fara? Den får ju fortfarande sova på min madrass på altanen och käka vår kattmat. Då är det inte så illa, visst?





Nya smycken inköpta i cypern & bikbok

Random kisse?


Jag har fått en gäst. En oinbjuden katt. Den sover på en madrass utanför mitt hus och den äter upp all min mat. Jag tycker så synd om den. Jag vet inte vad jag ska göra, ringa typ djurskyddet? Den har hängt här i ungefär tre veckor.





Morgonprommenix.


Jag har träningsvärk. Ajaj. Det ska tydligen vara bra med morgonpromenader så nu traskar jag iväg. Senare idag ska jag kirra mina naglar. Yay, lär bli najs. Men men, hej svejs då.

Bjuder på en inte alltför charmig bild från Ayia Napa som jag hittade på efterfesten.com.
Ibland får jag verkligen till det, haha.

En doft av sommaren.


Jag är dålig på att blogga. I alla fall just nu. Jag försöker njuta av den sommaren som är kvar. Igår var det frassesfest, lika kul som vanligt och kanske en öl för mycket på Olles. Men skoj hade vi, som vanligt. Den här dagen har spenderats i sängen alternativt soffan, men men man mår ju som man förtjänar. Dock har jag varit hurtig och tagit mig till säsongens första innebandyträning ikväll, kom precis hem. Nu blir det hopp in i duschen och sedan någon najs rulle. Hade!

En bildbomb från igår. Snodde massa bilder från Karin och Ida.











A girl who's killing a boy.


Mornarna är alltid så gråa och tråkiga. Morgonen brukar ju vara den bästa tiden på dygnet tycker jag. Men det är inte förrän runt typ ett det spricker upp och blir en riktig kanondag med sol och värme. Nu måste jag skynda mig ut. Det här blir en bra kväll. Hade allihopen. Och grattis Anki till det efterlängtade körkortet hihih.


Bild från i fredags, hoppas kommande fredag blir lika underbar=D

I'm on the pursuit of happiness..


.. and I know everything that shine ain't always gonna be gold.


Kämpa kämpa kämpa. Någon dag kommer jag vakna upp och allt kommer inte vara förgäves. Det vet jag. Dock har jag ingen aning om när den dagen kommer. Men men, en dag i taget vänner:)

Remember her?




Well, i don't.

Oh you




 

 

Ge mig, mer mer.


Jag har varit dålig på att uppdatera. Jag såg älskade Eclipse i torsdags. HUR BRA SOM HELST. PUSSPUSS. Puss på Jacob Black. Gårdagen var ju helt fantastisk. Jag har underbara vänner och jag älskar sommaren. Ikväll blir det återigen fullrulle här på min framsida. Hoppas att det spricker upp! Nu ska jag tagga upp med 90talsklassiker. HADE




















Grattis älskling.


Igår fyllde min baby 1 år. Det firade vi med massa god mat och godis (för henne alltså) och idag ska jag unna henne en heldag utomhus.



Reklam.




Hihi, pappa är kändis.

Stockholm baby.


Jippi. Nu har jag bokat biljetter till Eclipse, dåligt av mig att jag inte har sett den än. Och dåligt av mig att sitta inne när det är sånt här fint väder! Hejråå. Ikväll blir det fossi här hos mig, har jag nämnt att jag är ensam hemma i en månad??!










Lite Cyprus.






































Sant blod.


Helt utan min vetskap har True Blood säsong 3 börjat. Hela tre avsnitt har ju fan kommit ut! Så nu blir det att ta igen dem precis nu. Som jag har längtat!=D

Crash boom bang


Vad hände inatt? Jag trodde himmelen störtade. Och nu när jag vakna är det fanimig sol, norrland är ju random. Nu tänkte jag mig ut och springa bort all den alkohol som jag har stoppat i sig under den senaste veckan. Det blev 7 galna dagar i Ayia napa.

Why make it strong to break it once again?


Jag kommer sova så gott inatt alltså. Efter en och en halv vecka med skrik, bank på dörrar, sirener, skratt, musik och diverse ljud ska det bli gudomligt inatt. Det är en sak som är säker. Nu deckar jag.

Massa pussar och kramar på er.


Helloooo allihopen! Nu är jag tillbaka i Svearike och hemma i Umeå. Jag har haft det underbart med massa sol och bad och fest och trevliga människor. Fattar inte att jag är hemma, känns som om jag har varit borta i ett år. Nu har jag en vecka kvar av semestern och sedan blir det tillbaka till verkligenheten. Träffade mina underbara bästaste vänner idag under en kakfestival för regnskogen!!! Julia är hemma från Norge. Det blir bilder osv osv från Cypern senare men nu är jag slut så fuck it.