i ett hav av tapeter..


Vi ska tapetsera om i sovrummet i vår nya lägenhet. Vi tänkte köra på lite orientalisk stil eftersom både jag och Johannes är svag för det. Det blir nog en mörk fondvägg (helst lila) och tre ljusa väggar. Förvånande nog så gillar Johannes blommor på tapeter, haha oväntat men roligt :) Här är några exempel! Vilken tycker ni bäst om?
 
 
 
 
 

Medvind!


Nu har brännbollsträningen dragit igång. Igår var vi ute för första gången och det gick helt okej :) I år ska jag spela med Vi är bäst i Medvind, vi spelar 17.00 på fredagen. Kom och heja! Idag blir det mer brännbooooll.
 

♥ ♥ saga ♥ ♥


Nyläggan


Jag är ledig i hela 3 dagar. Oj vad jag ska njuta! Dagen börjar med att njuta genom att tvätta, haha.. Imorse var jag och Johannes på Flügger och tittade på målafärger till köket, vi fick hem lite prover. Är lite inne på grått, det är lätt att matcha till, stilrent och lite lantligt så som jag vill ha det. :) Men inte visste jag att det fanns så många myanser av grått.. Det här kommer inte bli lätt. Tips & förslag välkomnas!
 

Godmorgon världen


God morgon god morgon! Idag är det fredag. De flesta jublar säkert, men inte jag. Jag jobbar nämligen i helgen och det känns sådär. Lördagar är alltid ett helvete på jobbet, hjärnan går på högvarv i 6 timmar. Det kan inte vara nyttigt.  Jaja, fredagen bjuder på fint väder i alla fall :) Ha en bra fredag allihopa!
 

Mer Kittelfjäll åt folket


Säg nej till tjurfäktning.


God morgon! Sitter här och gör tjurarna en tjänst genom att skriva under WPSA;s arbete mot tjurfäktning. Gör det du också! Tjurfäktning är så jäkla groteskt och hemskt. TRYCK HÄR