Min fredagsunderhållning


Ikväll ska jag umgås med dessa underbara brudar! 
 
 

friday i´m in love


Idag är det fredag igen. Veckorna bara springer förbi. Men det är bra, för då är det vår och sommar snart. Vad som händer i helgen är inte helt klart, den som lever får se. Ha en fin helg!
 
 

Så det så!


Jag har fan sjukt mycket underbara vänner. Ibland glömmer man det lite, då får man slå sig själv lite på kinden och tänka efter. Alla har inte samma tur som jag=) Vill bara tacka alla er för jag har aldrig känt mig ensam. 
 
 
 

Skål då


 
Usch. Saknar sommaren! Men ikväll blir det lite personalfest ändå. Blir kul! =)
 

FREDAG!


Är så himla glad att det är fredag! Denna vecka har fan gått långsamt.. Nu ska man bara klara sig igenom en liten arbetsdag. Ha en bra dag :)
 
 

Onsdagssnabbis


Jag längtar till september.. Det är en tokig månad att längta till, eftersom man önskar förbi hela sommaren. Men i alla fall så ska jag och Johanna se Lady Gaga i Globen. Det kommer bli galet! :) Men annars då? Då var det onsdag igen. Mitten av veckan. Ska skynda mig iväg till jobbe. Hejsvejs!

Min helg


I helgen var jag i min favoritstuga i Kittelfjäll med Linda och Erik, två jobbarkompisar. Det var så himla skönt att komma upp och bara lyssna på tystnaden. Dock blev det inte så tyst för oss då vi körde tvådagars. :) På lördagen blåste det 15 meter i sekunden så liftarna var stänga i backarna, fail. Haha! Men vi körde på skrana i stormen, jäkligt kul må jag säga. Det blev massa afterski och massa öl. På söndagen fick vi oss några åk i backen trots att det fortfarande blåste sönder. Summasumarum blev det en lyckad helg! 

Här i Umeå är våren på G. LYCKA