Streets of Söder.


Vad kul alla verkar ha på sina nollningar! Jag är lite avis, men någongång ska väl jag också bli nollad. Ingen vet när dock. Nu ska jag i alla fall ut på gatorna här på Söder. Heeejrråååe.



Cold be heart and hand and bone.


Det blev ingen träning ikväll. Det blir istället att se film och mysa med en finis. Jag är trött och kall. Btw, idag såg jag de första orange löven på en björk. Fyfan. Känns bra att jag far till Stockholm imorgon. Puss!

Förresten, för er som undrar. Här hittar ni min bilddagbok.


Cold be travelers far from home.
They do not see what lies ahead, when Sun has faded and Moon is dead.



Saturday night.


Det blev fest igår trots att jag kom ifrån jobbet sent. Och denna dag har spenderats på bästa tänkbara sätt. Puss. Nu ska jag göra mig iordning och fara på en mysig filmkväll. På måndag blir det Stockholm. Jippi yay. Har ju förstås mer bilder sen kvällen men de lägger jag upp på bilddagboken. Hejsvejs!



En fredagkväll- dejt med Frasses.


Hinner inte. Har bråttom. Jobbar kväll. Måste boka flygbiljett. Vadå blir det fest efter jobbet eller? Hejdå.

It's just another day.


TORSDAG! Helgen närmar sig med stora kliv. Jag är glad. För i helgen ska jag mysa, njuta och ha kul! Nästa vecka ska jag troligtvis till Stockholm och min kära pappi. Men nu blir det lunch/frukost - jobb - träning - och återigen sova.

Pop! goes my heart.


Tränat, check, duschat, check, ätit en banan, check.
Jag vill tatuera mig nu nu nu. När jag får råd och mod blir det av. Nu blir det bara en film och min säng. Godnatt.

Vatten, stan är full av vatten.





Jag gillar min nya skjorta. Kommer använda den flitigt i höst känner jag. Annars har det varit en riktig slappardag idag. Det behövs ibland. Man vill ändå inte hitta på något i det här äckelvädret. Nu tänkte jag se lite på Fångarna på fortet innan jag far iväg på träning.

Helpless hopeless happiness.




Nu är det så, att jag känner mig rätt glad. Så, jag hoppas att det vill hålla i sig. Men i mitt fall brukar det ju vara upp som en sol och ner som en pannkaka. Nu börjar det smattra mot fönstret så då passar det ju bra att slagga. 

Så föds en dag med nya toner ur varma vindar, med nya möten och svarta hål.

På tisdag är det fläskkotlett.






Några klagar på att jag är dålig på att uppdatera, hehe jag kan inte göra med än att hålla med. Mitt hår har växt nå jävulskt. Hehe. Idag fick jag äntligen träffa min underbara kompis Sofia. Jag har saknat henne. Trots att vi inte ses så ofta som jag kanske vill så vet jag verkligen var jag har den bruden. Vi träffades på stan och jag fick göra några inköp faktiskt. Det var meningen att jag skulle på tisdagsrex ikväll också, men jobbet gjorde mig less och trött (jättekonstigt..) Så nu blir är jag fast vid datorn med True blood och den nyaste Wallander. Puss.

We are supernatural.


Rubriken tillägnar jag Elin.

Ikväll är det två bra filmer! Sagan om konungens återkomst (dock inte extended hehe) och No country for old men. Eftersom jag kan alla repliker i ena filmen så kanske det blir den andra. Nu är det interntskämt för hela slanten. Och idag är det en väldigt speciell dag, för Johannes fyller 20!

Puss på er.

Red sun rises!


Nä, okej då... Det var dåligt av mig att skriva att det skulle bli en lugn helg. Jag gick i sängs kring 3 båda dagarna trots att jag började tidigt. Jag har haft en mycket trevlig helg med busiga upptåg. Visste ni att det finns ett hemligt kuddrum på Taket? Det vet jag och Linda nu i alla fall.





Hehe, tummen upp.

Mitt lejon.


Dagen har spenderats på Strömpilen, men det blev inget köp den här gången. Nu ska jag testa Pinot Noir och en gorgonzolapastarätt för första gången. Det ska bli intressant. Sedan ikväll bär det av till Ålidhem för umgås med fina vänner. Jag har öppning både lördag och söndag på jobbet så det blir en lugn helg. Hade!




Ett rum utan ljus.


Jag läste i tidningen att det är surströmingspremiär idag. Usch och fy. Jag måste nog ta skydd, såg att mamma hade köpt en burk, den stod i kylen. Aja, angående min rygg.. Jag har fortfarande ont, så det blev ingen träning igår eller idag. Det blir istället jobb, kanske inte så mycket bättre. Nu ska jag i alla fall hämta upp Jentan på stan. Jag skulle vilja säga att det är höst nu, jäkla skit. Så fort var sommaren över.

I will find a way to you if it kills me.


Ska jag tvinga mig själv att göra saker bara för att jag bara inte vågar säga ifrån? Haha nej, jag har ont i ryggen. Imorgon tänkte jag köpa mig en rolig men dyr sak, ni får se senare. Hihi, det ska bli spännande. Kvällen ser ut följande; softa och vila ryggen till åtta innan jag drar iväg på innebandyträning som slutar halv elva.



Festbox.


Bilder från Malins avskedsfest i lördags.


Upp som en sol och ner som en jävla pannkaka.


Jag sträckte mig i ryggen igår på träningen, fick en blödning och massa nerver ikläm. Jävla upphopp. Men vad fan ska jag göra åt saken. I morse kunde jag inte komma mig upp ur sängen, jag kunde inte jobba och jag kan defentivift inte träna ikväll. Skönt att mitt pass på jobbet gick att byta bort, men jag fick fortfarande ångest och skuldkänslor över det (min första sjukanmälan sedan jag började). Det blev inte direkt bättre när jag förklarade att jag inte kunde träna ikväll. Crash boom bang, där fick jag. Jävla skit.


Om jag säger nu nu så är ju det nuet ett nyss nu?








Yayyy, jag har grejat omkring i mitt rum och möblerat om lite. Mamma köpte sånna där fördelningsboxar som ni ser på sista bilden på IKEA till mig. Jäkligt praktiskt då man är så slarvig och strulig som jag.

Snark.


Nu har innebandyn verkligen satts igång. Jag kommer ihåg förra vintern då mina inlägg var så himla kreativa och bara handlade om att jag tränade. Haha, hoppas att denna höst kan bringa mig lite fantasi. Idag fick jag lön så jag är rätt lycklig. Nu ska jag softa vid tvn innan det bär av till sängen.


Fresita.


Fest igår. Jobb idag. Usch.

Känner hur det bränner ifrån tårna upp till hjärnan


Hej och hå. Dålig uppdatering men jag jobbar ju 24/7 och när jag väl kommer hem så fastnar jag i sängen eller i soffan. Nu är jag i alla fall påväg på avskedsfest för massa på jobbet. Ja ska ha köpt ett jättegott bubbelvin tydligen, Fresita. För övrigt så hade jag det väldigt roligt på jobbet idag, Elin var helt flum och då blir det sällan tråkigt! Nu har jag ingen tid att häcka här, bye bye eey.

ps. Kolla bubblan i öppningen av ölen. COOLT

Min älskling har ett hjärta av snö.


Härlig kväll. Det är underbart att komma hem när det doftar nybakta bullar. Så kommer det aldrig bli om man flyttar solo. Innebandyträningen ikväll är första gången den här säsongen jag känner att det är riktigt skönt att träna i två långa timmar. Nu efter en skön dusch blir det en nybakad bulle och Sex and the City.



notis. Läste precis på tv6 hemsida att det blir en till säsong av Paradise hotel. Jippi.

Ledigt.


LEDIG DAG. Idag har jag hängt med min mamma. Bakat bullar med henne, besökt diverse affärer och köpt kuddfodral , sängkläder osv, kommit hem, färgat håret och möblerat om och städat rummet. Nu är det dags för en innebandyträning. Tvåtimmar lång, jippi!(?). Skönt att inte vara så ojämnt blond i alla fall. BYE BYE

Nu är det dags.


Jag är less på mitt hår. Jag måste göra någon förändring. Hmm.. Men vet inte vad, typ kortare, lugg eller annan färg? Något förslag? Snart kommer jag göra något impulsryck..




Löjligt.



Jag och Jenny löjligt taggade i Cypern. Ikväll; Löjligt trötta och slitna, då vi jobbar kväll. Kom och hälsa på vettja. Förresten, nu har jag och Julia börjat spåna på vår eventuella resa till våren. Kommer bli hur najs som helst!

Ska jag bara frysa ner blåbären?


Just nu känns det som om jag inte har några som helst muskler i min kropp. Jag orkar knappt skriva på tangentbordet, illa illa. Nu blir det att släpa sig in i duschen och förhoppningsvis hålla sig på benen.

Lördagkväll.








Det blev lite fest igår ändå. Vi satt och myste i en park med lite cosmopolitan tills det blev dags att dra till tc. Där var det inte så bra drag som det brukar. Skönt att vara ledig idag dock och ikväll hade jag tänkt träna innebandy.

It's just emotions taking me over.


Jag har huvudvärk. Jag pallar inte. Jag är hungrig. Någon om kan komma och laga mat åt mig? Det blev inga kräftor. Vi får se vad som händer istället... Härligt väder är det ju i alla fall! Yes, nu kom mamma hem från fjällen. MAT. Och död åt mitt huvud. Word, det finns så sjukt många människor som man ödslar negativ energi på, så varför ens orka bry sig och börja ödsla.. Ikväll ska jag njuta. 


Älskade Åland, allt var underbart. Tänka sig, till och med att vara sjukt bakis var underbart. Att spela match bakis var underbart. Allt var helt underbart. Sällskapet var bäst. Jag vill ha höst, vinter och sedan vår, för då är det Åland. Åland åland åland, fan vad dryg jag är som ältar.

Kräftor?




Kräftskiva ikväll? Jag har aldrig varit så förtjust i kräftor. Jag får trycka i mig något annat helt enkelt. Nu ska jag i alla fall göra mig iordning och cykla till systemet och träffa Kakan:) Pusshayy

Små gröna blad.


Sovmorgon till 17.30 idag, så efter en underbar förmiddag drog jag till strömpilen och shoppade. Alltid lika roligt! Det ryktas om att det blir Rene barbier och kräftskiva imorgon. Just nu känns sängen och en bra film väldigt lockande. Så godnatt alla fina.



Mitt album.








Framkallade lite bilder till mitt album som jag fick av Maria och Anki när jag fyllde 20. Pimpade det sedan med lite klistermärken. Haha, det var förvånadsvärt roligt faktiskt. Ska fylla hela albumet var det tänkt.

Tell me why we talking when we dance so good.


Tack för i tisdags allihopen. Jag kan inte längta mer till i helgen, jag är ledig! Blir troligtvis inget Stockholms besök som var tänkt. Tråkigt, men det får ske senare.



Say Aah


Ikväll är det tisdag och underbart väder. Så varför inte njuta av det underbara vädret med underbara vänner? Det blir vin och spel. Och just nu tänkte jag börja kvällen med bad i jacuzzin och Rene Barbier. Idag är en bra dag trots att jag har slitit på jobbet.


Förresten, uppdatering om "gäst"kissen. Det har varit jobbigt att tala om det men hon har troligtvis fött nu, hos någon annan.... Djurskyddet kom och tog henne:( Vi har försökt att ringa hon som fick ta hand om henne men hon svarar ju inte på sin jäääävla mobil..... Jag återkommer när jag vet mer.


Linn och Linn.


Hej och hå. Efter en mysig middag på v&v med efterrätt
och hela baletten så far jag nu och umgås med finaste Linn. Hade!

 

 

Kommer ni ihåg?


28 gobitar.




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag skämtar inte när jag säger att jag har 12 361 bilder. Och det är bara jag som sitter och kollar på dem. Jag dammar av väldigt gamla mappar och delar med mig till er. Nya som gamla vänner.

Grattis till er!


Jag måste gratta massa av mina fina kompisar. Linn och Marcus har förlovat sig!!:) Hur underbart är inte det?? Snart flyttar jag bara hundra meter ifrån dem och då blir det att träffas oftare. Eller hur? Jag vill också passa på att gratta min fina nyponros till vän, Hanna Strömberg, som fyller 18 år idag! HJÄRTLIGA GRATULATIONER TILL ER MINA VÄNNER, love you.



Galenpanna och Rene barbier.




I lördags. Vi trotsade regnet och körde på ändå. Vi stannade hemma hos Märta och Marcus hela kvällen och hade det mysigt.

Första augusti idag.


Ikväll var solen orange och rund som en apelsin när jag körde hem från Ålidhem och Jenny. Efter en lång och hetsig jobbdag var det skönt och avkopplande att se på lite fotboll, Pontus spelade. Jag måste medge att jag faktiskt saknar fotbollen lite.








Jippi, jag är ledig imorgon.