torsdagen den 14 novis


Jag skulle nästan vilja påstå att jag har kommit igång med bloggandet igen, fast det är nog en lögn. Jag gör ett tappert försök att hålla igång det i alla fall=) Förra veckan berättade en vän till mig att det har kommit ut en systerserie till Vampire Diaries som heter The Originals. Efter ett litet avsnitt var jag fast! Det har kommit ut 7 avsnitt, så skynda och se. 
 
Ps. Imorgon är det fredag! VÄLBEHÖVLIG 

tolfte november och iskallt


För en vecka sedan blev det konstaterat av en sjukgymnast att jag har ett muskelfäste i ljumsken som inte mår så bra. Jag fick några övningar och det känns redan bättre. Så ikväll kunde jag äntligen våga mig på en längre prommis med Jenny. Fin tjej det där! Men kallt var det, trots dubbelt av alla kläder. Jag saknar redan sommaren. Jag hatar att vara blek och se ut som ett spöke. Förra året vid denna tid så bokade vi resan till Oman. Det hade jag inte tackat nej till iår igen. :) Tänk om..
 
 

Hårmodell för en dag.


Jag och Karro var hårmodeller för Wella i måndags. Jag fick rosa hår, skämta inte. Haha, ljusrosa slingor, faktiskt rätt coolt men jag måste vänja mig :) Men gratis färgning, klippning, sminkning är inte fyskam.