hej hopp


Sista dagen på "semestern" blev rätt trevlig. Jag har hunnit med tvättning, städning, fotboll och film. Nu blir det senaste True Blood avsnittet innan det bär iväg mot sängen. Godnatt bloggen.

plåtisar


Seee så fina burkar jag hittade när jag klickade runt.

 

tomma rum i tomrum


I mörker och i ljus ditt ansikte jag ser. Ur minnet tar jag fram de bilder där du ler. Men bland allt du är för mig
finns något svårt att bära - min längtan efter dig när jag inte har dig nära.


Med de orden säger jag godnatt.


ulvön


Haft en riktig rehabhelg. Lugna nätter och ingen alkohol. Sådana behövs ibland. I lördags blev det en familjetur till Ulvön, mycket trevligt. Vädret var inget att hurra för men, man kan ju inte alltid få allt här i livet.












älsklings du


I helgen är det dags för Smilla att få testa på att bo i min lägenhet. Vi får se hur det går! Tycker inte om tanken på att hon ska bli en innekatt. Det förtjänar hon knappast.
Annars då? Konstigt nog så känner jag mig fortfarande yr och har huvudvärk. Om det inte blir bättre tills imorgon blir det nog en tripp till vårdscentralen.



Släppa, få hjärtat å lätta


Konstig dag igår. När jag var hos Frida och fixade naglarna svimmade jag (?) Det kom liksom från ingenstans, och ännu värre, det hände två gånger. Skakis och dum i huvudet som jag var körde jag hem, livsfarligt. Aja, mår mycket bättre idag, trots att jag gick upp 06.30. Träningen ikväll blev inställd, så vad står nu på schemat?

Heja heja.


Hej och hå. Nu åker jag och spelar match i regnet! Heja heja. Slänger upp en bild från igår då jag, efter en månad i lägenheten, la ner mer än 10 minuter på en måltid. Grattis till mig! Och grattis till Johannes som fyller hela 21 år idag!

den 22 augusti


Oj oj oj, gick upp åtta i morse. Just nu är jag verkligen inte gjord för tidiga morgnar. Jag skulle gilla morgnar bättre om de började senare. Haha.. Idag står inte mycket på schemat, vilket känns skönt. Match ikväll, vilket känns sådär taggat. Nu ska jag börja vandra hemåt, hejsvejs. Ny vecka nu.


a failure in the race


du är fin!


den 19 augusti


Godmorgon bloggen. Woho, det är fredag! Dagen till ära ska spenderas i Övik. Har lite bråttom iväg nu dock, vi hörs senare!

den 18 augusti


Hej och hå. Nu har jag ner till stan och käkar golunch med mina fina vänner:) Längtar till imorgon! Puss på er.

den 17 augusti


Nästan bad idag!

den 16 augusti


Dricker precis första koppen kaffe i lägenheten, äntligen! Och det blev riktigt gott. Nu bär det vidare ner till stan där jag ska möta upp StockholmsJohanna som har kommit hem, yiho! För övrigt så måste jag berätta om min kanske coolaste dröm någonsin. I drömmen var jag typ "bästa kompis" med ingen mindre än Lady Gaga. Hon landade på Arlanda och sedan åkte vi tillsammans in till Stockholm för att shoppa loss, hon ville gå till h&m. Massa blickar och bland annat en tant som trodde Gaga hade varit med i svenska melodifestivalen. Efter shoppingturen ville Lady Gaga åka till paradisbadet i Övik... HAhaaaaa, va? Ja, vi for dit i alla fall och sedan bar det vidare till en kompis födelsedag, som firades i slalombacken på Bräntis. Sedan var det dags för Lady Gaga att förvandlas till någon annan, tråkigt :( Haha, var bara tvungen att dela med mig. Knasigt!

den 15 augusti


Halloooooo. Jag tror nog att jag aldrig kommer att bli frisk, att festa och spela match är nog inget bra sätt att kurera sig. Jag har sovit alldeles för mycket idag, är helt snurrig nu. Nu får vi se om jag orkar göra något av den här dagen.  

hihi


Mina fina inflyttningspresenter.

världsbäst!


Hejdå baby, ha det så bra i Oslo!

vad hände?


Hahaha! Vem sprängde mina högtalare igår??!?! Inte okej..

flackande blickar upp och ner och igen


Lite bilder från igår. Tack för en trevlig kväll allihopa! Fick en kaffebryggare också, fantastiskt! Och som grädde på moset fick man se en liten kändis på krogen. 







celebrate and dance of free


Lite bättre bilder från lägenheten. Sitter och väntar på att folket ska börja rulla in, en liten inflyttningfest men samtidigt avskedfest. Kolla vad fint jag har gjort! Ha en fin fredagkväll. Puss på er.



blir så dum av dig


Idag är det första dagen på länge jag vaknade upp och det var sol ute. Hur underbart.. Har lite bråttom, ska iväg till nagelfixeriet. Men i alla fall så känns min sjukdom mycket bättre idag, stor skillnad. Jag känner knappt av ryggen idag heller och mina ögon är någorlunda normalt vita. Puss på er, det här blir nog en bra dag.



laziest


Jag är dagens soffpotatis. Lämnade inte lägenheten förrän 19.00 ikväll då jag cyklade ner till gammlia för att välja utrustning inför den eventuella kommande innebandysäsong med ibk. Sedan bar det vidare till päronen för att nalla lite kryddor, så nu kan jag äntligen börja laga lite mat här. Snart blir det faktiskt hopp i säng och hoppas på en mirakelsömn som gör mig frisk till imorgon. Puss på er.

white shores are calling


Ligger hemma och är död. Man är verkligen begränsad när man har ont i ryggen, jag orkar inte ta mig någonstans. Blir att vara hemma hela dagen och kanske kvällen också. Fast snart får jag besök, jippi! :)



gnällspik


Känns som om jag klagar mycket här på bloggen just nu. Men i alla fall så lyckades jag sträcka mig i ryggen när jag lyfte in soffan i lägenheten idag. Det smärtar som bara den, jag lovar att jag blir sängliggandes hela morgondagen. Känns inte okej=( Allt talar verkligen emot mig just nu. Jag är typ Harvey Dent (Two-face) när det gäller förkylningen också, min högra sida är sjuk medan min vänstra är frisk (?) hur lyckas man.. Godnatt.

det är då man har sådana bilder som muntrar upp en:)

nämen såatte


När pengar börjar rulla in är det dags för en liten tattoo. Aaaah, är ruskigt taggad! Nu är det sol på min balkong. Tjingen!

sola och bada i pina colada


Kollade precis runt bland utlandsresor och de finns många billiga just nu. Fick sådan lust att bara boka och dra iväg, men det blir väl senare.. Vad har liksom hänt med augusti? Det är höst, snart börjar det säkert snöa också. Men men, jag vet att det är många som är taggade på att fara?

I can't keep up with your turning tables


Nej nej nej, idag blev sjukdomen värre. Jag orkar verkligen inte vara sjuk. Måste bli frisk till på fredag i alla fall, så nu jäklar bli det att kurera. Hejsvejs.

one day i'll fly away


Första uppdateringen i lägenheten. Jippi, så jag har alltså äntligen fixat internet här på ök så nu blir det troligen lite mer inlägg. Jag vaknade upp med ögoninflammation på ena ögat och halsont. Känns inte okej, att jag håller på att bli sjuk är ett faktum. För övrigt så kanske det blir nolia idag. Hej svejs.

there's a secret garden she hides
















to love you more


Ibland blir jag väldigt blödig när jag är bakis men.. Åh, man måste ju bara älska det här programmet.

what are words if u really don't mean them


Hjälp vad det blev bra och dåligt igår. Hade så sjukt trevlig på bröllopsfesten, farligt med gratis alkohol, inte okej.. Sen det dåliga orkar jag inte ens med just nu, blä. Eh, finns egentligen inte så mycket jag vill säga. Jag låter tystanden tala för sig själv, men en sak är säker. Jag har en underbar släkt! Herregud vad jag borde skratta mig lycklig. Pusshay.

juste ja...


Förresten, igårkväll så gjorde jag och Karro en liten makeover på mig. Den är fortfarande inte riktigt klar, kanske kommer någon bild framöver. Hihi! Hade.

fredag, igen!


Haha det var ju nyss helg, eller var det nyss tisdag? Jag har ingen koll på dagarna längre, jag trodde seriöst att det var måndag idag. Pinsamt. Anyway, det ska ju tydligen regna nu ikväll och imorgon, känns ju sådär med tanke på att jag ska på bröllopsfest imorgon. Annars lär det bli awesome! Hela tjocka släkten kommer ju. Nu blir det gomiddag, hejsvejs!

blykeps


Har legat död hela dagen efter gårdagens bravader men nu har jag tagit mig till Kylgränd för middag hos päronen. Igår förfestade jag med flera från LD06BE, bästa klassen från gymnasiet. Vilket var väääääldigt trevligt! Senare ikväll blir det lite fossi:) Nu ska det grillas, hejsvejs.

när blev solen gul?


Kartongerna till lägenheten blir fler och fler, förstår inte hur jag kommer få plats med allt.. I lördags var det premiärfest i lägenheten och jag vet att jag är sämst på att uppdatera just nu. I alla fall, snart kommer Linn hit och hjälper mig att rensa ur min garderob. Ska bli kul:) Pusshey.