Diaries


Vilken jävla dag alltså. Haha, kan inte göra annat än att skratta. Först jobb, sedan match mot småttingar (som vi förlorar) och sedan böter på det. Jävla ironi. Nä, ny dag snart. Godnatt!

Ännu en meningslös rubrik


Match på fredagkväll i Vindeln, du måste ju älska det. Hemma typ 23 pga renar och en jävla snöstorm. Men men, det blev i alla fall vinst (1-4 mot serieledarna) och det fick vi fira med julsånger i bilen påväg hem. Ps, ett avsnitt kvar av första säsongen av vampire diaries. Love it. Ps 2, Jojo har slingat mitt hår. Ps 3, julbord imorgon!!

Trams


Idag var det typ löning, vilket innebär att halva Umeå bestämmer sig för att köpa upp sina pengar på skräpmat, detta resulterade i att jag kom hem kvart över elva cirkus. Aja, tur att det är helg nu. Tre lååååånga lediga dagar, vilka inkluderar match, massa trevligt sällskap, julbord, shopping, fest, vara bakis på det då och adventsfika. Puss.

Juligt


Like a bird without a song


Smider planer..

Awesome


Hej, jag igen. Nu har jag börjat följa en ny serie. Vampyrer såklart! Vampire diaries, riktigt bra. Längtar hem varje gång jag har lämnat huset så jag kan bänka mig framför datorn och se mer. Ojojoj. Riktigt ögongodis är det!

Yes sir i can boogie


Bilder från lagfesten i lördags.















Hp7


Igår var jag och Fariba och såg Harry Potter, den var riktigt bra. Och det var dessutom väldigt trevligt att träffa Fariba igen, så mycket galna och roliga minnen som dyker upp. Ikväll ska jag jobba. Hejs!





This is the rhythm of the night


Party ikväll. Tema; disco, hiphop, rock och country. Lagfest efter vunnen match idag. Kul att Karin och Johanna var och hejade, till nästa gång brudar vill vi höra lite hejarramsor ;) Puss!

Me again


Nu drar jag ner på stan och lunchar med Johanna. Nu är helgen i fullgång. Snacka om den är fullspäckad för min del. Idag; Lunch med Jojo, handla inför lagfest, jobba kvällspass. Imorgon; Samling 10.00 och sedan match, äta middag med några vänner och sedan lagfest hela natten lång. Söndag; Vara bakis, ta mig till grubbe och fixa naglar, och sedan på kvällen HARRYPOTTER (vilket jag typ taggar mest, nörd som jag är).

Close up


Yay yay. Jag har köpt en ny festblåsa. Jag har blivit riktigt snål när det gäller att shoppa på sistone. Detta på grund av att jag ska fly Sverige till våren. Men what to do. Nu har jag i alla fall köpt en klänning på nelly, den kom igår. Jag får inte använda den till helgens bravader då jag måste klä ut mig efter en musikgenre, så atte det blir till nästa helg istället. GODNATT.

ps. Snart helg. ds

Tattoos








Snart snart snart. Jag vill jag vill jag vill.

Linns födelsedagsfest


Inte min födelsedagsfeset alltså. Utan brorsans tjej (som även är min jobbarkompis) fyllde 22. Där var det fest! Bilder kommer häääär.







Lite ord bara så atte


Hola! Tänkte bara säga det att jag jobbar 10-20 imorgon = inget liv. Najs med cash though. Ringde precis till Australien, känner att min telefonräkning inte kommer bli nådig denna månad, så atteee kanske lika bra med mördarpass. Puss och godnatt.

Busigt


Igår brann det på jobbet. Ni kanske läste det på vk.se? Haha, ojoj. Vi skrattade åt det hela gårdagen. När jag kom på morgonen åkte precis polisen från platsen. Men sedan berättade två vimsiga hönor vad som hade hänt, hoho haha ojoj. Aja nog om det.. Lördagen var rolig rolig. Jag ska lägga upp lite bilder därifrån sedan:) Idag är jag härligt ledig. Puss.





















Illusion




Ikväll är det party.

Nämen så att eh..



Äckeljobbkväll, sämsta på länge. Jag gick omkring och tänkte "Säg inget fult Linn. Andas. Var trevlig. Andas mera. Det är snart över". Sedan blir man ju så HIMLA lycklig när folk inte sköter sitt jobb så man är tvungen att stanna utomhus typ 20 minuter extra i en jäkla snöstrom. Aja.. Godnatt allihopen, hoppas ni andra har en bättre kväll. Nu går jag och sussar med lite Harry P. Får söta fyllesms av Johanna "Dom spelar bumpy ride! Sakna dig". Imorgon får jag också ha kul. Puss.

Det kändes nästan överflödigt att använda rösten


Idag är det fredag... och jag jobbar kväll. Men men, imorgon blir det troligtvis andra bullar. Jag startade i alla fall dagen med att sova till 12 och sedan ett långt bad. Mys!





Julkänsla


Idag; Kanske lite tidigt för julstämning, men det var mysigt i alla fall. Jag, Johanna och Karin bakade fudge, lyssnade på julmusik bredvid en nyklädd gran. Hon skulle tyvärr inte styra någon mistel iår. Trist! Pusshay.




Till Sandra


Tyvärr så kom inte alla mina bästa med på festkollaget. Jag har tillägnat, i alla fall Sandra, en alldeles egen bild. Längtar tills på måndag då hon börjar jobba igen:) Puss gumman.

Godnattorden


Jag behöver inte vara ledsen längre. Jag vet egentligen att jag inte behöver vara det, men ändå så finns det en klump i magen. Det är klart att den finns där efter vad som hände men nu vet jag bättre, du älskar mig.



Jag ser det snöar


Idag kände jag mig glad. Johanna fick mig på andra tankar. Idag har jag bokat tid för; Harry Potter-filmen och synundersökning. Köpt; present till en kompis, alkohol, en nachotallrik och ett hårband.



Det snöar


Oj vad mycket snö det är. Jag vet inte, men det känns skönt på något vis. Idag ska jag ner på stan. Idag kanske jag ska få glasögon. Snart hämtar Johanna mig. Puss.



May it be


Jag vill spy på den här känslan. Men vad fan, jag är starkare än så. Jag måste sova, men jag orkar verkligen inte. Jag orkar inteeeeee. Jag vet fortfarande inte vad jag ska skriva, bla bla bla. Hejdå.


Be strong


Fan jag har en sån jävla klump i magen.

Stoned


Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag har ingen lust. Måste tillägna all glädje och styrka nu åt en annan grej. Känner ingen tagg. 




Kollage


 

Mina favorittjejer. Massa partypics jag skrotat fram.

I really should be holding you


Ojojoj bloggen. Jag har faktiskt, trots att jag jobbade kväll igår, haft en trevlig helg so far. Efter jobbet igår for jag till brudarna på Ålidhem och hade skräckmarathon, vi såg Freddy vs. Jason bland annat. Lite rädd för att somna var jag när jag kom hem, men efter lite Potter så gick det bra. Ikväll står älsklingsSofia på listan, känns kul!! Och imorgon äre match, kom och heja vettja. 13.00 på den bästa hallen i Umeå, Ersängshallen.


What you give is what you get




Varför ska man ljuga? Det håller inte i längden.
Nu ska jag ut på en prommis i ett fina vädret innan dagens jobb står överst. Ha en bra fredagkväll. Jag får drömma mig tillbaka till förra fredagen istället. Det här är ju rena helvetes fredagen jämfört med den. Puss.

Helt sjukt crazy nice


Det här är mina planer. I antingen mars eller februari, eller när det nu blir, drar jag och Julia till Nya Zeeland. Hyra en bil där och fara runt. Bara njuta av livet. Blir nog en tripp förbi Australien för att hälsa på Johannes och sedan till någon paradisö, typ Cooköarna eller Fiiji. Vad tror ni om det?

Halloween i all ära


Halloween var ju som jag tidigare beskrev; galet. Jag hade liiiiite för roligt och det var kanske liiiiite och billigt i baren. Eller så började vi liiiiite för tidigt, eller var det kanske det faktum att jag får bruka alkohol en gång i månaden som gjorde mig så taggad. Nämen skämtåsido, det var kul. Det var dagen efter som inte var lika kul. Jag glömde såklart min kamera hemma, men hittade några roliga pics som låg ute på fejsen.









Polo


Jag pratade med Jullan på skype idag angående vår resa. Jag blir bara mer och mer taggad för varje gång vi pratar. Nu måste jag skynda mig till jobbet. Blir ett långt kvällspass ikväll.

Haha, Julia.. Saknar du din polotröja?

All i need is the air that i breathe


Jag är sämst. Jag orkar inte att jag så sent som igårnatt sa att jag skulle lägga ner bloggen på ett tag, men ändå så sitter jag här. Personalmöte 07.30 imorse och jobb nu 11-18. Sen måste jag hinna svänga förbi Karro och säga hejdå, hon far till London imorgon. Alla far, jag far i mars.



notis. Ser ni skillnaden på bilden i förra inlägget och denna? (Denna är tagen idag) Då; blond och brun och förväntansfull. Nu; mörk och blek och tragisk. Fyfan, måste styra upp det här nu.

Baby goodbye


Jag har typ inte så mycket ork just nu, och bloggen kommer i kläm. Vi får se om orken kommer tillbaka snart, kanske 2011. Jag läntar tills 2011. Hejdå på ett tag!

Hallå hallå, ser ni? Jag ska nog vara blond trots allt.

I'll keep dancing on my own


Dumma dumma dumma. Say no more.

Together we walk out as one


Jag har varit sämst på att uppdatera i helgen. Fredagen var helt perfekt och halloween var galen och igår så orkade jag mig inte till datorn, så dåligt mådde jag. Nu måste jag skynda mig till jobbet. Det kommer snart mer bilder från halloween. Puss!