Lyckan.










Lite bilder från tc med frassebrudarna förra helgen. Imorgon bär det av till Stockholm. Godnatt på er.

Bustier.






B-e-a-utiful


Det kliar i ögonen, näsan och i halsen. Jag hatar fucking pollen. Men nu är jag i alla fall hemma igen efter en underbar tripp till stugan. Jag är sjukt trött så det blir sängen och Sex and the city nu. I luv it.


















Petrastugan.


Idag far jag ut till stugan i Sörmjöle för att bara chilla. Kommer hem någon gång imorgon, vet inte när. Nu är i alla fall allt till resan på torsdag bokat. Flyg till Arlanda, rest and fly på Arlanda och själva charterresan såklart. Nu blir det obs och lite handling inför ikväll. Pusshayy.
















Sommarsommarsommarsommar








Cyprus, here i come. Vita stränder och turkost vatten och paraplydrinkar i Ayia Napa.
Jag ska upp tidigt imorgon så lika bra att lägga sig nu efter Brasiliens uppvisning. Pusshayy.

they say two wrongs don't make it right


Okej, det blev ingen springning. Det blåser alldeles för mycket och tydligen så glömde jag min ipod på förfesten igår så det finns ingen musik att spela medan jag springer. Så jag tänkte ta mig ett jacuzzibad och skölja ner mina bakiskänningar istället.














Festligheter.


Glömde nämna att jag nu har fått min första semester =D Tre veckor från och med imorgon!! Yay. Nu ska jag ut och springa innan Italien-Nya Zeeland börjar. Hade.


















Go south.


hello allihopa. Fortfarande dålig uppdatering men vet ni vad, jag åker till Stockholm på torsdag och sedan vidare till Cypern på fredag! Jippeyyyy. Det kommer bli så sjukt skönt att få komma till värme, sol och bad och god mat. En vecka vid medelhavet kunde inte komma mer passande. Igår trotsade frassesgänget regnet och hade en jävligt trevlig förfest och sedan drogs det vidare till TC. Det var en himla trevlig kväll och det kommer bilder senare. Men nu åskar det så jag måste lägga ner datorn. Puss heyyyy.

 










picture yourself in a boat on a river, with tangerine trees and marmalade skies


Nu tänkte jag styra fram sängen, göra fruktsallad och se på ytterligare en Bring it on-film. Vi hörs!

Ge mig solen.


Väldigt dålig uppdatering på sistone,men jag har varit så sjukt trött och sliten på slutet. Jag har i alla fall shoppat lite sommarkläder som ska användas flitigt i sommar. Blir troligtvis att fara utomlands inom kort också. Snacka om underbart! Jag är så jävla less på de kallarna vindarna och kvällarna här.


















i love the way you lie


Jag var på partaj igår med Kakan. Det blev kanske lite väl hårt. Bakis av rang idag och jag var tvungen att jobba från 15 till halv 11. Har jag mått bra idag kanske? Haha, nej nej. Nu måste jag sova några timmar innan jag ska upp inatt och vara fyllechaffis. Jiiippiii.

















Strawberry fields forever.


Jag älskar jordgubbar. Det är typ det bästa jag vet.





Mangosorbet.


Idag är det en alldeles strålande fredag. VMpremiär och sol och varmt. Underbar sommarkväll. Vi får se vad som händer senare ikväll. Blir i alla fall Uruguay - Frankrike. Och nu blir det jordgubbar och glass. Puss.



Valde att göra gula naglar den här gången. Somrigt och fint!! yay ayy












When is enough, enough?


Stackars studenter! Skandal på TC. Fan vad tråkigt att de fick utrymma lokalerna vid tolv. Tydligen så gav trappräcket vika och flera ramlade ner på varandra och usch usch. Tråkig avslutning på en annars underbar dag. Jag lider med er, studenter.















VM 2010










Imorgon sparkas det igång! VM 2010 i Sydafrika. Att Sverige inte är med gör förstås att hela VM inte alls blir lika intressant. Men jag har mina favoritlag utanför Sverige, typ Holland och Argentina. Man kanske ska heja lite på vårt grannland Danmark också. Egentligen tänkte jag bjuda på god mat och vin men min gäst kunde inte komma. Nu ska jag sussa. Godnatt och sov så gott.














Studentfirande.




















Sjung om studentens lyckliga dagar.















Kanske mitt livs roligast dag. Studenten! Förra året stod jag där och skrek. Nu ska jag på studentfirande hos min kusin Petter som tar studenten. Sen ska jag jobba, så jäkla otaggat. Klockan äe 13.37.













Just the way you are.






Igår träffade jag äntligen Hannie. Vi fikade på Waynes och snackade massa skit. Vi gick förbi tivolit nere på kajen och blev väldigt sugna på att åka en karusell, eller iaf Hannie blev. Men jag ska åka massa på Grönan i sommar, hehe! Det har jag bestämt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Word.








Jävligt många av oss växer upp, i en tid då förhoppningar brister, framförallt åttitalister. Med bördan av våra föräldrars separationer, i vår ryggsäck sitter vi och grinar över myggbett. Tyvärr har ofta den där skiten färgat oss, men ändå kan vi knappt bärga oss, att visa våra föräldrar att vi själva kan va med någon tills döden skiljer oss åt, vilket är svårt för nu måste bara det egna förhållandet hålla. Så höga krav när vårt överjag tar övertag o separationsångesten håller oss kvar o man har det skit till slut, livet ut kommer vi nog pussla med alla dessa skärvor i vårt känsloliv, försöka känna varje gång att det är "meant to be", så med olika motiv i, olika sängar kommer vi nog alltid låtsas som att det regnar.

Låtsas som att det regnar.




Tänk om det är lika dåligt väder imorgon som idag. Stackars alla som tar studenten då. Det var tänkt att jag skulle dra ner till stan och träffa Hanna men nu blir jag hemma tills halv fem typ.












Nails.





halloween








rhodos


balen

Ska iväg och fixa mina naglar idag. Blir troligtvis någon färg den här gång också, som översta bilden.










Bring it on.


Ikväll har jag myst med glass och Bring it on. Hehehe, ibland är det riktigt najs med riktiga tjejfilmer. Nu tänkte jag sussa så jag vaknar upp någongång imorgon. Har blivit riktigt duktig på att sova länge, men men skönt att vara ledig imorgon. Godnatten friends.














Summerbreeze.






Man önskar att det kunde vara varmare om kvällarna. Nu är det ju verkligen is ute efter tio typ. När kommer den riktiga värmen? Den är välkommen vecka 25 då jag får semester!

Du kan lita på mig.


Nu rör det på sig i lilla Umeå. Jag stötte på tivoli på kajen och cirkus på vildmannavallen när jag idag var ute på lilla blå. Jag höll på att ramla av lilla blå när jag plötsligt såg massa elefanter gå och beta. Vem skulle inte bli överraskad liksom?












Bilderna är från Grönalund 1991.











Remember today little brother, today life is good








Hittade bilder från Åland som jag aldrig har sett förut. Åh, älskade Åland. Aja, anyway nu ska jag göra mig ordning och ha en myskväll med en finis. Pusshajjj













Du sköna semester.








Hey! Snart får jag semester. Jag har semester i tre veckor och jag vet inte hur jag ska fördela allt jag vill göra på dessa tre. Blä, jobbigt. Jag vill hinna med så mycket. Fara utomlands, träffa pappa och träffa Jullan osv osv. Nu blir det sängen. Gårdagen blev rätt hård och har varit en rishög idag så nu hoppar jag i sängs.














Stackars barn för snart blir det varmt.






800°


Jag är fanimig sämst. Igår ställde jag klockan på 09.00, det är väldigt tidigt för att vara jag. Jag drar mig upp efter några snoozar och surar över ett tomt kylskåp. Hinner varken med det ena eller det andra här hemma. Skyndar mig till jobbet.. Ja, nu börjar jag tydligen en timma senare. Typiskt. Härlig start på dagen. Så, om en halvtimme börjar jag egentligen. Men jag är inte bitter =D Hoppas kvällen blir toppen, vi får se hur det slutar. Först blir det familjefest här hemma med brorsans tjejs familj osv osv, lär bli kung, god mat och gott vin.  












Vi flyger fram som skrot genom rymden.


Nu har jag sett på över 500 bilder på vk.se från balen. Kommer man någon gång i sitt liv gå på en till bal? Troligtvis inte, men jag vill i alla fall gå på en bal någon gång i framtiden och dansa med min drömprins, hihi. Nu är jag kanske lite fånig, men jag ska övertala honom. Lika bra att jag säger godnatt, hämtar min nattmacka och fantiserar vidare. Puss och godnatt.


på balen i nian


på balen i trean












den här stan får aldrig nog av saker som går sönder


Min kamera har gått sönder. Klant som jag är så tappade jag ner den i golvet och nu vill den inte längre. Nu ska jag göra dag, dricka kaffe, möta upp Sofia och sedan jobba. Missar balen, fan vad tråkigt, jag som ville se alla fina vänner. Nu tänker jag tillbaka på förra året när man fick en stund i rampljuset där på röda mattan.




















den andra juni och solen skiner


God morgon allihopa!
Denna dag ska bli en bra dag. Jag är helt ledig, inge jobb eller träning. Dagen börjar med en tripp till flygplatsen för att hämta upp en fining. Nu måste jag raska på. Hade vänner. Förresten, Sex and the city igår var helt okej. Första filmen var ju bättre, men eftersom jag älskar Sex and the city och karaktärerna så kan jag inte ogilla den. Hade hade.















Run this town.