Kattvakt?


Jag söker någon som skulle vilja vara kattvakt åt min Smilla mellan 6-13 Maj. Hon är världens snällaste och goaste!=) Hör av dig om du skulle vara instresserad! 
 

Nails


Mina senaste nagelkreationer. Haha, de gröna blev lite missfärgade. Det var tanken att de skulle bli orange-fallande till halloween men något hände, ingen vet. 
 

Lördagsupdate


Hellu! Idag är en bra dag. Nu kl 15.00 ska jag och Johannes fara till vår nya lägenhet och höra med hyresvärden hur det gick när den besiktades. Hoppas att det är stor renovering på gång! Det skulle vara himla kul! Och sen ikväll är jag bjuden på middag och vin hos Gabbi. Den här dagen kan inte sluta dåligt. =) Ah, juste, en annan sak också. Jag har sagt upp mig. Jag har nämligen fått nytt jobb! Börjar väl om cirka en månad. Woop woop.

Happy monday!


Idag har det hänt en himla bra grej! Kan tyvärr inte gå in längre på det än. Men det har i alla fall gjort min dag, och klockan är inte ens 11. Wiho! Idag är det måndag, inte veckans roligaste dag men Game of Thrones kommer ju ut idag så det gör det hela lite lättare. Svamligt inlägg men jag är lite stressad=) Börjar om en halvtimme. Hejsvejs!
 

Torsdagssvammel


Godmorgon torsdag! Efter att ha legat inne tre dagar nu och försökt kurera mig känns det som att jag är redo för en dag som inte inkluderar en soffa och te. Mitt första stopp är till Frida där hon ska fixa till mina naglar. Andra stoppet blir nog stan. Sen ska jag hem och göra tacopaj, det har jag bestämt mig för. Och sist men inte minst, ska jag och Johannes hämta vår nya säng. =) Förresten så har vi besämt oss för att ta tacka ja till lägenheten! Ifall vi får den så är det inflytt 1 juni, med lite marginal, då de ska bygga ett helt nytt kök i maj. Maj blir för övrigt en väldigt bra månad! Beyoncé, yran, ny lägga! 

Minnen


Jag vill ut och resa! Helt sjuk mycket. Känns som om alla är ute och reser nu, jätteavis är jag. Den här bilden är typ tagen nästan exakt två år sedan, någon dag kvar på Fiji efter två månader ute i världen. 
 
 
 

Gossip


Hemma från jobbet idag så jag tänkte passa på att se ikapp lite serier, kunde inte välja vilken bara... Ligger efter i 90210, Pretty Little Liars och Glee. Men jag bestämde mig för att börja om Gossip girl, haha season 1! Det var längesedan :) och alla är så unga. Roligt roligt.

Råstander!


Favorit i repris?
 

Friday i´m in love!


Wooopwoop! Fredag! Jag jobbar varannan helg och varannan helg är jag ledig, och denna helg är då min lediga helg. Det var längesedan jag var så lycklig för att det är fredag. Jag har varit himla trevlig mot alla kunder på jobbet känner jag, önskat alla "trevlig helg" och lett (heter det så?) lite överdrivet mycket=) Förkylningen börjar försvinna och våren är påväg! Wooowpwoop! 
 

Torsdagsfan..


Torsdagmorgonen välkomnade mig med en jävlig förkylning. Känns som om det har fastnat en potatis i halsen. Jaja, jag måste iväg till jobbet ändå. Har inte råd att vara sjuk.. Om ni vill ha en liten uppdatering angående den där lägenheten som vi har på g så kan jag säga att jag och Johannes funderar för fullt på hur vi ska göra, så än är inget bestämt. Ha en bra torsdag! 

Volontärarbete?


Jag är så himla sugen på att göra något volontärt och göra lite skillnad ute i världen. Kollar just nu runt lite på olika alternativ. Vill helst jobba inom djur och natur, typ på ett Animal rescue center eller så. Det verkar vara så jäkla givande! Skulle dock vara kul att ha någon med sig, någon som är sugen? :) Klicka här!

 

 

Lilltösen=)


Lycka & Smärta


I morse vid nio-tiden fick jag en brorsdotter. Jag blev alltså faster:) Jag är så otroligt lycklig! Det har varit en konstig dag idag då jag periodvis haft migrän och periodvis varit hyperglad. Min hjärna har blivit överansträngd, lycka och smärta. Imorgon blir det troligtvis ännu mer jobb, om min hjärna inte lagt av så att säga. Men det brukar bli bättre när man får lite sömn, så nu blir det sängen. Godnatt! Shit, jag är faaaaster, kan inte fatta:))) Kärlek till alla. Och grattis bror och Linn! 
 
Jag och brorsan som småttingar.

Ersboda sk!


I måndags stog det klart att mitt innebandylag kommer spela i div.1 nästa år. Osäkert om jag kommer fortsätta dock, det har inte varit det roligaste innebandyåret för min del. Känner att jag behöver en paus, men vi får se! Roligt att vi lyckades med vår målsättning, helt obesegrade genom serien och över 200 gjorda mål :)