Lite Oman


Hallå allihopa. Just nu befinner jag mig i Oman, Salalah. Trodde för ett ögonblick att jag kunde lägga upp bilder på instagram från min mobil, men det är praktiskt taget omöjligt. Sämst 3G här. Men men i alla fall så åker vi hem imorgon och då blir det mycket bilder här på bloggen så håll utkik! Vi har haft det underbart med strålande väder och grymt hotell. Jag har aldrig varit på lyxigare hotell och hotellfrukosten är makalös! Helt sjuk :) Idag är i alla fall första dagen med ett moln på himlen så då passade vi på att sätta oss vid datorn en stund. Vi har varit på kvällsmarknaden här i Salalah och jäklar vad obekvämt det var. Omanborna blev som galna och vill att man ska köpa, köpa, köpa. Jag är som en riktig svennebanan och vill helst strosa omkring utan att någon ska komma fram, och sedan kanske köpa något utan att man måste pruta och ha sig. Igår var vi på en thailändsk restaurang utanför hotellområdet, billigt och bra! Det är lite dyrare här på hotellet. Dock flög det fladdermöss en meter ovanförr, vilket var lite läskigt. Aja, det blir väl mer sen när vi kommer hem :) Ha det så bra sålänge! 

söndag den 20 januari 2013


Superfin dag idag. Trots att jag är bakis så måste man kanske orka sig ut ändå. Tack för igår alla! Hade mycket trevligt. Nu är det bara två dagar kvar till vi flyger till Stockholm och sen tre dagar till Oman! Sjuuuuukt naaaaajs med värme, det blev ju ingen riktig sommar..
 

Svammel


Ska snart smita iväg till jobbet. Tog på mig att jobba en extra stängning pga att jag reser bort nu. I söndags var vi i Skellefteå och spelade innebandymatch, 3-6 till oss! Nu leder vi serien med en match mindre spelad :) Det ser bra ut!
 
Annars idag har jag försökt att internetshoppa lite kläder till Oman. Man måste ju täcka axlar och knä om man går utanför hotellområdet. Det kan ju bli väldigt varmt.. Aja, nog om det. Nu måste jag traska! Hejs! 

everytime u go away u take a piece of me with u


Nu när de bara är två veckor kvar till utlandsresan så börjar jag tänka tillbaka på alla andra härliga resor som jag har gjort. Rhodos till exempel, med Sofia och Anki. Saknar det så mycket att det skär lite i hjärtat :) Fin resa! 
 
 

2013 fjärde januari


Hej fredag! Jag blev måttligt nöjd när de ringde från jobbet och frågade om jag ville jobba 8-15 istället för 11-19. Klart  jag ville:) Fick fin ungersk fredagsmiddag hos päronen. Ikväll ska jag umgås med min fina vän Karolina, bästa bästa bästa. 
 
ps. NEDRÄKNINKEN TILL OMAN HAR BÖRJAT. 
 

2013


Tack alla som gjorde min nyår jäkligt grym! Jag och Johannes var bjudna till Kajsa mfl, och där spenderade vi timmarna innan tolvslaget. Blev bjuden på trerätters från himmelriket!:) Efter spel och massa godricka marscherade vi mot city för att se Sveriges femte största fyrverkerispel, det sög dock.. men jag kunde inte brytt mig mindre. Sen drogs det vidare på en annan hemmafest där jag hade skitkul! Kom hem cirka 4 och somnade bums. Ett himla lyckat nyår! Jag tror på 2013, börjar bra med OMAN den 23 jan.