rio


Kanske blir det en helt vit helg, och det kanske behövs. Lovar inget dock. Igår blev det jobb till 21 och sedan bar det vidare till Linn och Marcus för en mysig filmkväll, det blev filmen Rio. Hihi, söt film! Kvällen är ännu inte skriven, vi får se vad den erbjuder. Pussheyyy

tomma ord


Hellu. Bloggtorka.. Grejen är den att jag har flyttat min dator (där jag har alla mina bilder) till lägenheten (som inte har internet). I övrigt så har jag inte mycket att tillägga. Önskar att jag hade semester och massvis med pengar så jag kunde göra alla saker som jag inte hunnit göra i sommar.. Idag är det fredag och jag jobbar till tidigast 21, känns ju inte sådär underbart roligt. Aja, hejsvejs!

fullt ös medvetslös


Flyttade nästan hela lasset till lägenheten idag. Nu är säng och allt på plats, men det blir ändå att sova här i storhuset några dagar till. Längtar tills man kan sitta och dricka vin på balkongen, bästa balkongen. Ska lägga bilder snart:) Har varit fullt ös sedan 06.00 imorse med först jobb och sedan flyttning, nu deckar jag när som helst. Hejs.

liten uppdat.


Halloj! Fick en halvtimme längre lunch så passade på att fara hem och känna på soffan istället för personalrummet. Bra val! Jobbar till sju och sedan står det flyttning och packning överst på listan. Hörs!


Bild tagen av Karro förra helgen.

blind to you


Gårdagen var rätt magisk trots regn, det finns inget dåligt väder med underbara vänner. Denna söndag, som många andra söndagar, har man varit seg och trött, börjar nästan hända lite för ofta. Ändå blev det grillning ikväll=) NAJS. Hade!

fredag!


Äntligen fredag igen, har några grejer som måste fixas så lika bra att sätta igång. Skulle egentligen vilja fara ut till stugan och sola och bada, men ibland hinner man inte sånt. Vi får se vad kvällen erbjuder, känner mig lite små lat och imorgon blir det ändå festligheter.

kärleken är blind


Idag har det inte hänt mycket. Har jobbat lite och haft samtal om min fortsatta "innebandykarriär". Vi får se hur det blir till hösten, just nu är det osäkert. Jag har ju spelat innebandy sedan jag var liten flicka och det skulle kännas konstigt att inte ha en boll och en klubba att leka med i vinter. Kanske är dags, kanske inte. Anyway, nu är det snart dags för helg igen. Här har ni någon bild från förra helgen när vi hängde hos John innan det blev TC. Visst har jag fina kompisar?





bilderna är tagna av kajsa

bilder från gårdagen


En dag hos bror i Ersmark.




tjyvtitt


Än så länge har jag inte kommit så långt med inflyttningen, men här får ni lite försmak på vad som komma skall.

hur vackert?


Nya Zeeland



BOOMBOX!


Jag har en mycket trevlig tid just nu. Flyttar in och inreder ny lägenhet på dagarna, träffar underbara vänner på kvällarna, sover gott på nätterna och lyssnar på lonely island. Nu blir det en trip till Ersmark. Ha en bra dag!

mer fiji


Har precis fått Julias bilder från vår resa, underbara bilder! Ska orka styra upp och lägga ut lite på facebook.

yummieee


Min underbara goda, har liksom fallit pladask. Tack mamsen!

todeluuu


Har jobbat idag, huh.. Hade glömt bort hur fysiskt utmattad man blir efter. Känns jobbigt att lyfta huvudet. Ska försöka ta mig in i duschen och sedan fara till några kompisar. Denna helg kommer bli lugn och kanske välbehövd. Förresten, måste tillägga, Harry P var ju kung. Så sorgligt att det var sista filmen! Nu ser jag framemot Breaking dawn och The hobbit. Sjuuuukt naaaajs! Ha en bra kväll. Kramis

bild från i lördags

ett tappert försök


Ett försök till sol och bad idag. Vi gav stranden 30 min.. Inte okej varmt.




punkter


Lite uppdatering.

  • Nu åskar det, fast det är sol samtidigt.. Hoppas att solen håller i sig ikväll, för jag ska nämligen på knytkalas. Grillat och grejer.
  • Och imorgon blir det premiären av Harry P, är super taggad.
  • Något annat roligt som har hänt är att det nu kommit ut tre avsnitt av säsong fyra av True blood, hur bra som helst.
  • Och klockan 17.00 idag får jag nyckeln till min lägenhet!! Yihooo

helge


Igår hade jag en trevlig kväll med några kära vänner, vi satt länge på förfesten och nördade Buzz och sen bar det vidare till tc. Nu ikväll väntar jag finbesök av massa brudar! Vi får se vad kvällen leder senare, ska i alla fall bli väldigt roligt att träffa alla igen.


bild från midsommar

sörmjöle beach


Hängde på stranden idag, som en riktig sommardag. Tog till och med mitt premiärdopp för iår i Sverige. Hay!





pics.


Lite svartvitt från peace, kommer mer senare.










fred och kärlek


Sådärja, då var man hemma igen efter en vecka i Borlänge. Jag orkar inte skriva något större nu, är så gott som död. Peace!