världens sötaste Filip


Sommarlängtan


Tre arbetsdagar kvar till semester, men det spelar ingen roll. Måndagsångesten är ett faktum. Imorgon flyttar jag till Ersboda. Jag ska bo där medan päronen är på husbilssemester, ta hand om huset och om Smilla. Har för övrigt fått tag i några bilder sedan midsommar. 
 

Först skratten sen dom där tårarna.


Midsommar igår. Den firades tillsammans med typ 30 andra härliga människor hos John vid älven. Dock glömde jag  min kamera så det blev inte mycket bilder. Men det klickade flitigt på annat håll så vi får väl se om det tycker upp någon bild senare. Jag hade en mycket trevlig midsommar, god mat, god dryck, bra väder och fina vänner. Vad mer kan man begära.. Nu ska jag försöka ta tag i dagen. Hejs!

Lady BK


Korpenmatch ikväll 21.00 på Minerva. Be there!

min kompis


Johänna banäna. Flytta hem från Sthlm!

Sanningen ser, du fucka ur


Himlen är alldeles rosa ikväll. Fint. Har varit ute på en fet motionsrunda ikväll efter jobbet. Det var verkligen riktigt skönt att rensa hjärnan med lite skogsvandring och bra musik. Nu ska jag hoppa ner i sängen och sussa. Imorgon är det Sverige-Frankrike, helt betydelselös match, men det lär ju vara stämning där ändå! 70 000 stycken på läktaren under Sverige-Englandmatchen och jag var en av dom. Godnatt.

EM 2012


Glenn Hysén med vita håret i vänstra hörnet.

EM 2012



Nylige hemkommen från Kiev. Se här för fler bilder!

när du ler en stund mot mig


Jag har aldrig sagt att det skulle bli lätt.