We no speak Americano.


Bilder från helgen. Underbara yran.




















Harem.


Har varit väldigt oviss gällande harembyxor alltså. Men nu tycker jag att det ser rätt soft och skönt ut. Så idag köpte jag ett par, hähä. Och de är verkligen störtsköna. Har dock inte köpt de på bilden nedan, mina är beige så jag får massa mig för grönskan i sommar.














Sex and the city.


Nu har jag bokat Sex and the city biljetter, imorgon ska jag se den. Ska bli superduper mysigt! Jag älskar Sex and the cityyyy. Yay yay yayy. Och helgen ser ut att bli mega mysig trots massa jobb. Ha en bra kväll allihopen!
















Sneak around


Jag har faktiskt haft en underbar helg. Men vad händer i Umeå nu? Den som lever får se. Själv så har jag jobbat till halv fucking 12 idag. Nu ska det sussas och imorgon blir det att besöka megastora(?) Umeåcity med Soffan. Natti natti allihopen.













poppin' champagne to the early morning


Life's a game but it's not fair I break the rules so I don't care
So I keep doin' my own thing Walkin' tall against the rain



Fullföljer idag gårdagens grumligheter.













Yran











Synd bara att vädret sviker. Annars var gårdagen jävligt rolig, lite grumlig och smutsig. Jag ska aldrig mer vara brännare i converse. De är svarta nu.












nu är det gyllene tider


Jag ska försöka njuta av kvällen.



















They will not force us.






Idag kom mina converse (inte de på bilden). Det är sol idag, kanske det blir sol imorgon ändå? Skulle vara kung. Känns bättre idag än igår (mitt hetsinlägg). Nu smider jag planer för framtiden. Nu ska jag smutta på vin, hejdå.












cause we're living in a world of fools


Jag har aldrig känt förut att jag inte orkar mer. Men nu gör jag verkligen inte det längre. Fyfan. Nu ska jag härifrån, och det värsta just nu är att kommer sakna så pass lite här i Umeå. Jag måste sova nu innan jag svämmar över.

 











it's not always rainbows and butterflies





Oj, vad jag saknar den här sortens innebandy. Så ovillkorlig och härlig.
Nu måste jag springa iväg till jobbet, slutar 22.30. Jiippiyey.










Lost!


Nu ska jag se det allra sista avsnittet i serien Lost. Alltså, sista avsnittet i the final season. Många trodde att det skulle hålla på förevigt men fan, one tree hill har gjort mer säsonger till och med. Aja, dubbelavsnitt here i come. Fucking bra serie, synd för er alla som dissade det.

 

 

 

 

 

 

Pastellfärger.


Idag har jag vandrat omkring på stan med Karro och shoppat och umgåtts. Det var trevligt trevligt. Fick med mig hem två tröjor. Nagellacken köpte jag i Stockholm. Måste testa det pastellgula inom kort. Fucking underbar färg.
















Breathe me


Skeleton we are so close But you have got no body So why do you insist on wearing clothes


Last man standing?


Som det ser ut nu så ska det bli typ max 10 grader och regn under brännbollsyran i helgen, mycket trevligt. Det är alltid lyckats bli svinbra väder just under den helgen förut i alla år. Haha mycket risiga bilder nedan.



















Liten.


Åh kommer ni ihåg när Smilla var såhär liten? Fan vad hon växer lilla gumman.







Ringar.






Yay, min nya turkosa ring från cocoo som jag köpte i butiken på söder. Luv it! Nu tänkte jag få i mig lite lunch och sedan dra iväg till mitt kära jobb. Puss och kram skumbanan













love is a bird she needs to fly




























Hemma igen.




Det var det och nu är jag här igen. Hemma bra, men borta bäst.

High on life.






Jag vandrade omkring sådär lagom länge, hade dock varit najs att ha med sig en shopping sugen kompis. Idag fick det räcka med en ring från cocoo, ett par jeansshorts och två somriga nagellack. Någon som är på att flytta till Stockholm inom kort???










the return to innocence


Eftersom pappa jobbar intar jag nu Söders gator by my self. Efter tre timmars prommenix igårkväll så känns det som jag klarar mig från att gå vilse.













Framme i Estocolmo.




En gammal webcam bild. Just nu sitter jag i lägenheten på Söder. Rätt så najs kan man ju säga. Jag flög till Bromma och hittade alldeles själv till Skanstull, jag är imponerad. Det är väldigt grönt här men Umeå är faktiskt varmare, haahh. Ikväll ska jag och pappsen ta en mysig promenad någonstans.












it's a cold and it's a broken


Klockan 15.45 flyger jag till Stockholm för er som inte visste det redan. Nu är allt packat och klart. Först ska jag göra ett pass på jobbet. Det känns lite tråkigt att jag missar min bästa väns 20 års fest och vår efterlängtade personalfest. Men såhär blir det när man jobbar och endast har en ynka ledig helg på månader. Jag får ju i alla fall träffa min pappa. Men GRATTIS KAROLINA, 20 år idag. Du är strålande gumman.





Bilder tagna 2006.













Nypon.










Gör så här

Börja med att hälla likören i glaset. Häll sedan försiktigt den varma nyponsoppan ovanpå. Toppa med grädde och svep den i ett drag.

Likör 43, Nyponsoppa, vispad grädde

Streets of Rhodos




































Fan vad underbart vi hade det i Rhodos tjejer. Längtar tillbaka varje dag! Måste bli mer sånt där. Det händer alltför sällan. Nu har jag iaf bokat flyget till Stockholm.












Sommarlängtan.



Jag har sett en bäver.




Efter träningen drogs det vidare till Böleäng för att träffa min Nypon. Vi köpte godis och myste längs älven, vi fick även besök av en bäver. En liten bäbis bäver. Hehe, coolt! Har aldrig sett en sådan i Umeå älven förut. Se där, Umeå är fortfarande fullt av överraskningar. Godnatten allihopen.

PS. Jag vet att min hand ser ut som Gollum på bilden.












Hej ögon




Bjuder på ännu en bild från fotograferingen för någon vecka sedan. Om en halvtimme ska jag på innebandyträning. Ojoj, hur kommer det att gå.. Har inte spelat innebandy sedan Åland, och där minns vi ju hur det gick. Åh, älskade Åland. Kanske blir Stockholm i helgen, vet nog säkert till morgondagen.










music makes me high




chicy.se

Godmorgon världen




Det är supermycket sol men nu far jag och jobbar. Njut lite åt mig allihopen, herråråå.













Turkost i sommar.




cocoo.se

they might say hi and i might say hey




Tänkte verkligen tänkt att mysa järnet nu. Hade dock varit skönt att njuta av det fina kvällsvädret men här är det brist på energi. Vi höres inom kort!












Helgen.


Väldigt fullt upp i helgen. Lördagen, med jobb och fest, sov typ tre timmar (haha Jenny). Söndagen, jobb och myspys på kvällen. Idag, jobb och nu bara lugnt.














Värme.


Vet ni hur varmt det är ute idag? Hoppas vädret håller i sig tills kvällen då jag och Jenny ska göra Umeå osäkert.





Jag längtar efter Linns cab!












Gone for a while.






Nothing on you





Det här är bra grejer. Ikväll är det svart. Idag är det 20 grader.











Cykeltur.


Herregud, nu ska jag cykla till Grubbe. Vi får se hur det går! Önska mig lycka till.



Åh, jag vill göra min tatuering snart. När jag har råd.. då jäklarns. Någon annan som är taggad?











Don't you, forget about me


Dags för sängen nu. Jobbet ikväll gick rätt hyfsat, fick sluta lite tidigare. For vidare och bakade med en fin vän jag har. Det är bra med fina vänner! Tack för att jag har många fina vänner. :) Imorgon ska jag göra något som jag har längtat efter vääääldigt länge, men nu är det dags igen. Kanske får smutta på mitt Via Del Campo, det är ju faktiskt fredag imorgon. Torr, ungdomlig, fruktig smak med inslag av hallon, jordgubbar, lingon och gräs.












Converse.


Och snart kommer mina riktiga converse. Jippi!

 




cocoo.se

Try sleeping with a broken heart


Herrå, nu far jag och jobbar. Först måste jag laga lite pyttipanna. Hihi, Jenny jag vet att du vill ha. Jag ska laga det åt dig någon gång!





Kristihimmel.


Min namnsdag idag. Så kanske kan den här dagen bli lite bra ändå. Den började inte så bra men man måste försöka lägga alla tråkigheter åt sidan ibland och tänka på bra saker, små saker som gör att man kommer på andra tankar ett tag. Som de här solbrillorna, hehe. Min namnsdagspresent:)








Nya Zeeland och Fiji










Okej, såhär ligger det till. Jag är i ett drygt jäkla stadie i livet då jag inte riktigt vet vad jag vill göra. Vill jag plugga, resa, flytta hemifrån bla bla bla? Idag pratade jag och min kära vän om att fara och resa till hösten. Skulle inte det vara helt otroligt najs? Vi snackade om mitt och hennes livs resmål, nämligen Nya Zeeland och kanske klämma in Fiji där någonstans. Crazy najs va? Verkställ, ja tack. Nu ska jag sussa. Natti natti.










u got me good


Kvällen består av följande; Träff med innebandyAndreas på Café Station angående min innebandyframtid. Sedan var det tänkt att jag och Nypon ska räkna matte, busa och mysa.


Haha, ursäkta bakgrunden












this is my Smillililla


Såhär är det. Att jag känner att jag vill visa vem jag är på min nya blogg genom att uppdatera jävel, hehe. Katten är min älskade Smilla. Hon ska med när jag flyttar i Augusti, lite ångest med tanke på att jag kommer bo på andra våningen men men. Min buskisse <3
















små gröna blad


Brännbollsyran?
Förra året; På 13 plats i mixligan med Medvind. På fjärde plats med tjejlaget, Brända brön.
I år; Fyllespel med BK Näsblod.

Snacka om karriärkliv inom brännbollen!

















Lördagens festligheter.




På lördag blir det fest. Dock blir det en sen fest. Jag jobbar nämligen till halv 11, det kan bli tufft. Umeå känns inte sådär jätte taggat nu efter Åland, men man får väl göra det bästa av situationen. Dresscode BLACK












Clocks.


melba.se

you've got me going crazy


Fly like you do it Like you're high Like you do it Like you fly Like you do it Like a women

 

Jag har hittat en underbar hatt som jag vill ha, från chicy. Fick ju en igår och nu vill jag bara ha flera. Give me!













the silent voices are driving me crazy







Godnatt allihopa! Bjuder på en bild från fotograferingen förra veckan. Jag vet att jag typ ser gravid ut, men kavajen ville verkligen inte samarbeta. Nu är det snart How I met your mother, jippiee.









Min kära hatt.


Måste ju visa er min nya hatt. Tack pappa!















Första stegen.


Kanske är dags nu, att stå lite smått på egna ben. Tänkte att den här bloggen ska bli lite mer min egen med mina tankar, ideér och inspiration. Har kirrat med designen hela kvällen nu och den får duga än så länge. Är ingen höjdare på koder och sådär så jag använde mig av en gratisdesign, men what to do liksom. Nu ska i alla fall jag göra mig en macka och varm oboy!

Godkväll allesammans (ni som hittat hit).