Bara för att.


Igår kom Johanna med förslaget att flytta till Stockholm, hehe. Får fundera på det! Det känns lockande.
Idag har jag spenderat pengar på HM. Smink, kläder, ännu en toning och grejer. Mycket najs. Nu blir det lunch/middag-jobb-träning. Puss.

Höst.


Det är så himla fina färger på hösten. Det gillas.

I min trädgård.






La da da dee da da da da




Ring eller inte? Kan tycka det är fränt, men ibland får jag en känsla att det inte alls passar på mig.

Squirrels are just rats with cuter outfits.


Wie, en vacker höst dag. Nu blir det lunchbjudning(?) och sedan jobbar jag stängning. Jag trivs i mitt mörka hår. Dock börjar toningen försvinna, blir nog att tona det igen. Shit, på bilderna ser det typ orange ut.


Tisdagkväll.


Idag fyller min bror hela 24 år. Grattis Hannes! Nu blir det troligtvis gofika när jag hälsar på i deras nya lägenhet. Vi hörs senare. Btw, jag måste kika förbi hos en optiker och göra en synundersökning. Mycket möjligt att min syn har försämrats, ibland blir jag rädd när jag upptäcker hur dåligt jag ser i vissa lägen. Pusshej.


Hannsi och jag 1990.

Cold case.


Jag är frustrerad och jag vill egentligen beklaga mig här på bloggen, men jag orkar inte. Vet inte vilka som läser och jag skulle säkert bara få skit om jag skrev något. Men just nu är det bara något som lurar inom mig som vill ut, jag blir typ galen. Aja, jag är ledig imorgon, från innebandy och jobb. HÄRLIGT. Godnatt.

And so our story begins..


Efter jobbet igårkväll hyrdes det film och köptes popcorn. Det blev The blind side, en as bra film! Rekommenderar den starkt faktiskt. Och ikväll ska jag på fest här i min lokal. Fet najs.

SERIEPREMIÄR IMORGON.

Massa konstigheter.


Massa bilder från helgen. Kameran har varit nedpackad därav den sena uppdateringen. På lördagmorgon befann vi oss på kajen i Umeå för att få massa uppdrag vi skulle utföra och ta kort på.








Afterlife.


Ännu en ledig dag, härligt härligt. Imorgon ska jag dock jobba 10.45-20, finfint pass haha. Men men, igår var jag och såg Resident Evid Afterlife 3D med Linn och Marcus. Hehe, fan vad rädd jag var när jag satt där. Alldeles för mycket "hoppa-fram"scener. Men den var rätt cool ändå.

Teambuildning.


Helgen tillbringade jag i skogen tillsammans med mitt lag. Mitt ute i skogen typ Haddinge, Lyckobo någonting. Det var helmysigt även om jag inte gillar gamla stugor fulla med spindelnät och toalett 50 meter bort. Men men, taggar jag seriepremiär på söndag! Jippeiieyy.

Bilderna har jag snattat från Maria.






Hej hopp.


Sorry för att jag är sämst i Sverige på att uppdatera. Just nu sitter jag med handduken runt ett återigen nytonat hår. Jag blev less på färgen-utan-ett-namn. Klockan 16 far jag och jobbar och senare ikväll får vi se vad som styrs upp. Det enda som känns en aning jobbigt är att vi har teambuildning hela helgen någonstans i vildmarken, samling imorgon halv 10. Nu ska jag torka håret, spännande.

Korka upp.


Tack för alla blogawardis folk! Vi får se om jag orkar styra upp att lägga upp det någon gång,hehehe. Igår fick jag ta fram vinflaska. Måndagar är ju bästa partydagen, right? Nä men när man tränar innebandy i Ibk Ersboda är det väldigt svårt att hitta ett tillfälle att få öppna flaskan. Så igår befann jag mig i Marias nya lägenhet tillsammans med Izza och Martina. Det snackades hela kvällen och vi tömde några flaskor och burkar. Vi lyckades tagga Martina med till Åland tillexempel.

(bilderna är inte från igår)

Tröttheten biter sig fast.


Efter matchen har jag nu varit och ätit middag och efterrätt på Göteborg. Jag var så jävla hungrig och nu är jag så jävla mätt. Imorgon tränar jag innebandy från morgon till kväll igen så det blir en tidig kväll ikväll. Kanske se Legally blonde. Kul förresten att höra att många tycker att jag passar i mitt nya hår. Känns bra:) Puss och godnatt.


Ops..


Så här blir man höst. Tur att det bara en toning. Jag har en tendens att alltid längta tillbaka till mitt blonda hår. Det blev förövrigt vinst imorse, och snart åker jag iväg igen och spelar match. Vi hörs!

Time to go.


Nu far jag och spelar innebandymatch i Sävarcupen och sedan vidare till Jenny för att se idol osv. Mysigt! Ha en trevlig kväll allihopen. Puss och kram skumbanan.



Det blev inge coop idag, kanske imorgon?

Fire in the sky.


Idag har jag styrt upp och gjort hemmagjorda hårinpackningar och ansiktsmasker. Jag har ett "rädda-mitt-hår-projekt" på gång. Inget schampo, känns lite skumt. Jag använder mig alltså av ägg, honung, äppelcidervinäger, olivolja. Det ska man ju ha i maten, inte i håret. Men men, det ska tydligen vara bra så..



Dagens utmaning; ta mig till obs och köpa hårfärg, jag ska bli höst. Jag har två timmar på mig. Vi får se om jag orkar.

I would name her Rock-N-Roll


Att leka i sandlådan var roligt och barnen var söta. Men nu var det tänkt att jag skulle ner på stan. Det var längesedan jag besökte Umeåstad. Nu åker jag ner och träffar Jenny och Linda. HEJDÅ




Du är så yeah yeah.




Att skratta av kärlek är det bästa som finns. Nu måste jag gå och sova för jag ska upp typ halv 7. Dessutom vet jag att jag kommer fastna i min bok ikväll igen. Det var läääääääänge sedan jag läste Klassresan och Malin + Rasmus = Sant. Men så hittade jag M + R i bokhyllan och jag kunde inte motstå, de är ju så himla bra eller hur? GODNATT

Tragedy.


Godkväll allesammans! Jag är dålig på att uppdatera, jag vet. Men helgen har som sagt varit fullspäckad. Innebandy, jobb, sova, innebandy, jobb, sova (vilket liv). Men nu har nedräkningen börjat, snart åker min andra halva. Jag kommer inte veta var jag ska ta vägen, vill inte vara kvar i denna håla då. Mörka drömmar, jag ville vara en och hel tillsammans med dig.



Imorgon ska jag göra något spännande. Jobba på dagis, byta blöjor, läsa sagor och natta små bäbisar.

Definition av vän huh


Hello. Min helg är så gott som uppbokad utan att jag har något att säga till om. Jag tränar innebandy från morgon till kväll och efter det jobbar jag tills natten börjar. Inte direkt världens roligaste helg men värre saker har hänt. But oh, i have to say, Stockholm var underbart. Jag älskar Stockholm och pappa.