God morgon!


Dagarna rullar på i vanlig ordning. Jag jobbar på, tränar och umgås med min nära och kära. Jag har försökt smida lite resplaner mot våren. Jag och min bästa Julia vrider och vänder på lite alternativ, det finns ju så mycket man vill göra, skulle behöva vinna lite pengar på lotto tror jag. Förra resan var det roligaste jag har gjort, nu vill jag ut i världen igen. 
 
 

en start på en vecka


Skön start på veckan att vara ledig idag. Regnet öser ner men det är ju som lite halvmysigt, jag har precis tänt alla ljus i lägenheten och laddat ner sista True Blood-avsnittet. I eftermiddag vankas det pannkakslunch hos Kajsa, det kan inte bli något annat än bra! 
 
 

the best of me


Igår var en bra dag. Jag lunchade med Gabriella på stan, det var himla trevligt att träffa henne igen. Sedan for jag vidare till mamma och plundrade hennes hus på ingridienser, bakade massa inför idag då Johannes fyller år. Och som jag skrev i ett tidigare inlägg så spelade jag match på kvällen, vi vann med 1-0! Wiho! Underbart, vår första vinst för säsongen:) Haha, och jag fick göra målet. Som sagt, en bra dag! Nu måste jag gå och handla kaffe, hejsvejs! 
 

there's a possibility


By blood and by me, and I'll fall when you leave. By blood and by me, I follow your lead.
 

game day


 
Ikväll är det dags för korpenmatch igen. Vi har haft ett lååångt uppehåll men nu är det äntligen dags igen:) 20.30 på Ersängsskolan, be there!

Bilder från Råsunda.


Eftersom jag var stressad och bakis i onsdagsmorse när jag for till Stockholm så glömde jag både det ena och det andra, som till exempel min kamera. Lägger därför ut lite sämre & obekväma mobilbilder från matchen. 
 

en fredag i Stockholm


Jag vill börja dagens inlägg med att kommentera Sverige-Brasilien som jag såg i onsdags. Det var tråkigt att Sverige förlorade med så stora siffror men det var häftigt att se ett så bra fotbollslag plus Pelé. Förra gången jag befann mig på Råsunda spelade jag själv där nere på planen, i 9an skol-SMfinalen, vi vann på straffar.
 
Idag är det jädrans varmt i Stockholm. Har legat på balkongen och läst "The Dirt" och försökt fånga den sista sommarvärmen innan det bär upp till Umeå igen och snart blir höst. Ikväll ska jag äntligen få träffa Johanna:) Vi hade tänkt att käka ute och sedan dra vidare mot Grönan. WIE! Jag kommer bli som ett litet barn när jag kommer innanför portarna, jag känner mig själv. Ha en bra fredagkväll! 

Sthlm


Just nu befinner jag mig hos pappa på Lidingö. Landade på Bromma imorse, bakis och eländig. Ikväll bär det av mot Råsunda och Sverige-Brasilien. Jag gav pappa det i present för ett tag sedan, astaggad! Tydligen är alla biljetter slutsålda. Men först blir det thaimat! Annars här i Stockholm ska jag bara njuta av lite semester, träffa Johanna, gå på Grönan, shoppa och bara vara:) 

Fina vänner.


En bild från Martinas hejdå-fika förra veckan. Hon flyttar till Linköping nu för att plugga. Lycka till Martina!:) Vi fick fel fika när vi beställde vilket resulterade i att vi fick två extra bägare med glass och kladdkaka. 
 

Klassåterträff!


Hade himla trevligt med gamla LD06BE. De blev lekar och skoj sent in på natten. Dagen efter var inte rolig när man skulle upp 8 för att jobba. Men men, man lever bara en gång.
 

Evighetssekunder


 
Lånade Karros bilder från kräftskivan förra helgen. Ikväll blir det klassåterträff och imorgon står ännu en kräftskiva på schemat. Kanske att jag kan få i mig en kräfta denna gång.. 

Summering


Mitt huvud har mått bättre, har haft smått migrän från och till hela veckan. Gick hem tidigare från jobbet idag. Väl hemma deckade jag i soffan framför OS. Skönt att man är ledig imorgon, blir dock jobb hela helgen. Usch. Aja, nog med tråkigheter. 
 
Imorgon blir det trevligheter i form av klassåterträff. Jag är säker på att det kommer bli riktigt roligt:) blir spännande att träffa alla igen. 

tisdag den 7 augusti


Idag regnar det. Mysigt. Hade gärna velat vara hemma och sett på OS och lyssnat på regnet men snart bär det iväg till jobbet. Förhoppninsvis så landar min nya mobil i brevlådan idag, jag är typ helt lyrisk, haha tönt. 
 
Längtar tillbaka till semestern. 

Ute i Umeås skärgård.


 
Roliga bilder som togs för någon helg sedan. HihI!

söndag!


WIHO! Idag har jag köpt en ny mobil. Klart att det var surt att tappa bort en mobil som kostade över 2000 kr att köpa, men nu i efterhand så har jag fått en mycket bättre mobil för billigare peninga. Förhoppningsvis så landar den i brevlådan om tre dagar eller något, så tills dess får jag leva med min gamla nokia:) I övrigt så var jag på morfars grav idag. Gravstenen hade ännu inte kommit upp, men det var fint ändå.
 
Gårdagen spenderades på jobbet och sedan bar det vidare på kräftskiva hos John. Det var trevligt! Blev dock ingen kräfta för mig, tycker dom ser lite läskiga ut. Ha en bra söndagkväll:)

Sörmjöle beach


Straight up


Igår i stugan tog jag årets första dopp. Pinsamt att det var det första.. Och inte nog med det, det satt fan långt inne. Inte den varmaste sommaren, plus att jag är en liten smyg badkruka. Haha, aja nu var det gjort. Idag har jag jobbat till tre och sedan har pappsen bjudit mig på italienskt, gött! Nu bär det av mot stan och musicquiz men bland annat Anki som jag saknat så. Hey, förresten, har jag sagt att jag tappat min mobil? Ja, plums ner i vattnet på Båten, så jag har alltså inga nummer, ha överseende. Hejs!