25 september 2012


Mysig tisdag. Jag tycker om när hösten börjar smyga sig på, träden blir gula och man tar fram myskläder. Efter en underbar morgon stack jag ner till stan för att träffa upp Jenny. Vi kikade i lite affärer och gick sedan och fixade. Försöker hålla i pengarna lite, har planer på att fara en weekend till London nu i höst. Nu måste jag diska och göra fint innan min fina kommer hem. Ha en bra kväll!
 
 

LADY BK


Igår vann mitt korpenlag hela korpenserien! Helt sjukt! Vi låg sist efter halva serien hade gått, men i slutet så slog vi oss upp till fjärdeplats och fick därmed spela semifinal mot de som låg etta. I semifinalen vann vi med 1-0 och igår så vann vi mot UIKs avvecklingslag med 3-0, hihi underbart. Jag har ett himla trevligt lag, härliga tjejer. Idag vankas det jobb och tvättning. Hejsvejs!
 

nyfriserad


Var hos min vän Lisa i tisdags och klippte och färgade upp mot 5 timmar, trevligt trevligt!:) Resultatet ser ni nedan. Idag har jag avverkat 8 timmars jobb och ett träningspass. Har precis kommit hem, och här blir man bjuden på tacolasagne, spännande! Puss på er. 
 

en torsdagkväll i september


Man kommer hem 21.30, helt slutkörd, efter träningen och de doftar mat i hela trappuppgången. Man blir sur och avundsjuk. Lyckan uppstår när man låser upp dörren och upptäcker att ens lägenhet doftar köttfärssås och spaghetti och någon har tänt massa ljus. Ren lycka=)
 
Har börjat se Pretty little liars, ett avsnitt kvar av säsong 1. Lättsam serie! Snart börjar Gossip girl, 90210 och Vampire diaries. GAAhhh! Duschen nu. 

höst


Okej, jag raderade förra blogginlägget. Skrev det i desperation. I alla fall så tycker jag nu att vi kan alla hålla med om att det är höst. Gula löv och kalla vindar, fram med vantar, mössor och halsdukar. Mysigt! Innebandyn har dragit igång i fullfart också. Jag har bestämt mig för att köra nu fullt ut tills jag inte pallar mer, förhoppningsvis ett bra tag. Och på tisdag ska jag till Lisa för att klippa och färga håret, har inte riktigt bestämt mig vilken färg än bara.. 
 

new


Var hos Frida och fixade naglarna i veckan, blev riktigt nöjd:) 
Jag är precis hemkommen från teambuildingen i Övik, matchen vann vi med 17-3 och nu är jag trött som fan. Jobb imorgon. Hejsvejs!

innebandy eller inte? det är frågan


Min kropp är död. Hade träningsdag med innebandyn från 08.30-19.00 igår, och direkt efter det blev de korpenmatch. Den vann vi dock på vo, men ändå..:) Väl hemma deckade jag i soffan framför SYTYCD, mys! Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska spela innebandy i vinter eller inte. Det skulle vara skönt att ta en paus från sporten, men jag har spelat sen jag var bäbis typ och det tar emot att lägga klubban på hyllan. Jag skulle kunna få en höst med helgerna och kvällarna lediga och det har jag inte haft på vääääldigt länge då mitt lag är ganska strikt. Aja, jag får fortsätta att grubbla. Nu bär det av till jobbet. Hejsvejs!