cupcakes




Brorsan fyller 25 år idag så ikväll var jag på kalas i Ersmark. Linn hade bakat en massa massa gott.

dagens snackis!


Säsong 5 av Gossip girl kom ut idag. Woho! Träning nu.


nya tider


Hallå bloggen! Idag har jag varit med min personliga frisör, lät henne leka mitt hår och resultatet blev lite halv skojigt. Hehe, tack Karro, du är bäst:)

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera, men jag har smått börjat blogga på annan hemsida, om ni vill ha den får ni fråga mig. Det känns bra med en ny start, det är en blogg som är lite mer jag och mindre ytlig.

saturday night


Det är tydligen lördag nu, men min helg består av jobb. Dock spelar vi seriepremiär på söndag och jag lyckades lösa så jag kunde springa från jobbet i några timmar för att vara med och spela. KUL! Ersängshallen 13.30, kom och kolla vettja:) Nu blir det bara film och mys. Bye bye!

Haha, hittade en rolig bild från när vi skulle "planka" på varandra i somras.

game of thrones


Dåså, då har jag hittat en ny serie att bli besatt i. Ingen vampyr eller amerikansk ungdomsserie denna gång. Blivit fast i Game of thrones! Boromir är med, nörd som jag är:) Nu blir det avsnitt 3.




gäsp!


Igår spelade jag säsongens första innebandymatch, träningsmatch, 5-1 till oss och jag fick måla. Vinsten firade jag med lite fest så denna onsdag känns som en slö jäkla söndag. Nu ska jag fara och se film hos brorsan. Hejsvejs!

några få ord


Jag är ledig i två dagar. Fasiken vad skönt! Godnatt.

kom ge mig allt som du har & jag ska stanna kvar






komiskt


Aj aj aj, jag har haft ont i huvudet sedan 15 idag då vi drog in massa helium på jobbet, hahahaha. Men kul var det! Igårkväll blev det idol och skräckis hos brorsan och Linn. Har ni inte sett the crazies så se den, vi satt bokstavligt talat och skrek ikapp under filmen. Denna kväll är fortfarande oskriven, vi får se vad som händer! Hej och hå.

tell me why we talking when we dance so good


Imorgon är det fredag och sedan helg, det planeras tokigheter på hög nivå, men nu ska jag sova. Undrar när värmen kommer igång i min lägenhet, fryser ju benen av mig varje gång jag ska sova. Dags att hämta hit Smilla kanske.. Godnatt!

KARMA


coffee and cigarettes


Igårkväll såg jag sista Saw-filmen, usch de filmerna är verkligen inte min typ av film alltså. Jag sitter hellre och fipplar med andra saker (typ mobilen) än att kolla på filmen. Aja, jag klarade mig i alla fall igenom hela. Nu måste jag slänga mig i mig kaffekoppen innan kvällspasset. Hejs!

Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead


Ibland går tankarna så man blir alldeles snurrig och får ont i huvudet. Imorgon har jag sovmorgon, tack för det.


det går bra nu


Min kreativa sida smög sig fram härom dagen. Kolla vilken fin ram jag trixade fram, med snäckor från nordnorge. Målade ramen vit och klistrade sedan på snäckorna, blev ju himla bra!:)

rehab rehab


Då hade man sett klart säsong 4 av True Blood. Borde nästan börja följa en ny serie.. Något förslag?


Även om det är jättetrist med kylan och mökret så är ändå hösten rätt härlig. Två fina bilder från stugan nedan. Jag är på jobbet nu, slutar sex och då ska jag bara hem och slappa och vänta på träning. Hej svejs!




true blood <3


Dålig uppdatering, men jag skyller på jobb och träning. Men nu blir det något alldeles speciellt och som en gång i veckan förgyller min vardag! Nämligen True blood, och nu är det dags för SÄSONGAVSLUTNINGEN. Taggat!

incomplete


baddar såren med salt


Sitter hemma på Ersboda och väntar på bättre tider. Sova, sova, sova och hoppas på morgondagen. Dock består den av jobb och innebandy, inget som får mig att dansa av lycka direkt. Jennys fina (?!) tårta nedan, men himla god var den.





andas i de tomrum som blir över


Jättesvårt att tagga ner efter en sådan sen träning som jag har haft idag, kom hem halv tolv liksom. Det är inte okej. Kanske är dags att städa lägenheten efter lördagens festligheter också, har inte haft någon tid men imorgon efter klockan 19 får jag äntligen vila. Godnatt godnatt alla schizo.

starstruck


Idag var det en trevlig dag på jobbet. Vi fick finbesök av självaste Peter Stormare som gästade oss i kanske 30 sekunder innan han cyklade vidare till svt-huset och Gokväll. Nu sitter jag och äter tårta hos Jenny och idol väntar. Ikväll blir det träning till 23.00, känns ju sådär. Pusshej.

when I held ya


Less less less. Ont i huvudet och magen och skulle egentligen behöva sova, men kan inte slita mig från Moa Lidnells idolaudition. Lyssna här! Om du inte har hört den. Kanske ser senaste True blood avsnittet nu ändå. Och förresten, tack tjejer för en trevlig kväll. Grattis finaste Jenny på födelsedagen! Puss på er.

who needs a heart when a heart can be broken


Lördagen blev lite för mycket, bakisångesten igår var inte nådig men annars var söndagen bara bra. Nu är det ny vecka, massa jobb och massa innebandy, kanske hinner andas någon gång där i mellan.

staring at the ceiling, wishing she was somewhere else instead


Uhh.. Får bli dagens ord.


Tonight's a night we borrow


Klirrade fram längs ök. Korgen höll på att ge vika, men klarade mig hela vägen hem. Nu ska jag städa lägenheten innan jag får besök. Blev en snabb aktivering av facebook idag, men blir att avaktivera om några minuter igen. Bara skönt=)

don't you hear them play our song


Ikväll är det fest på gång. Ska bli vääääldans trevligt att träffa Frassisarna över ett glas vin. Haha, nedan ser ni en bild på min favoritklänning när jag var åtta år. Mamma sydde upp en "Spicegirlsklänning" till mig, designad av mig själv. Snygg! Synd att den är lite liten nu...

strömavbrott


Lånade en bild från Sanna. Kolla se mysigt vi hade det igår morse på jobbet, fick faktiskt lite julkänsla. Haha, fråga mig inte varför..

FREDAG!


Äntligen helg och lite roligheter på gång. Vi fick strömavbrott imorse på jobbet, det var mysigt. Alldeles mörkt och tyst=) Annars har denna fredag spenderats (och spenderas just nu) med mina vänner, nyligen hemkomna från Turkiet. Godis, fotboll, Jenna Jameson och skräckfilm. Puss på er.

tack och hej leverpastej


Dålig uppdatering, och det känns som om det kommer bli ännu sämre. Speciellt efter ikväll, var precis med om något så himla förnedrande så det blev komiskt. Haha, ojoj, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Avaktiverar mitt facebook-konto på obestämd tid, vet inte varför, men känns som om jag kan återhämta mig bättre då, hehe. Eh. Jag har inte så mycket mer att säga. Kul med helg imorgon! Puss på er.