min helg


Min midsommar blev bäst! Har inte hunnit eller orkat uppdatera något efter det. Blev lite fest i lördags också, med kära arbetskamrater och vänner. Idag blir det att packa och bränna skivor, imorgon bär det av till Borlänge och Peace and love. Hade!

Lånade lite bilder från Karro.


























like a bridge over troubled water


Ändrade planer. Midsommar blev inte riktigt som jag kanske tänkt mig, man får göra det bästa av situationen helt enkelt:) Midsommarklänningen får användas vid annat tillfälle, det blev gult och kavaj istället. Nu pyser jag på middag!

Glad midsommar!


Önskar alla en glad midsommar! Jag blir så himla deppig av detta väder, kan inte rå för det. Nästan så att jag vill bojkotta hela firandet och bara ligga hemma och se film. Men midsommar är ju trots allt bara en gång per år, jag får helt enkelt ta mig i kragen och rycka upp mig. Väldigt lång väg upp dock.. Vad ska man göra med köttbiten som ligger i marinad?

roadtrip


Åh, håller i detta ögonblick på att bränna typ tidernas bästa roadtrip-cd. Denna ska brukas nästa vecka när det det där av söderut mot Borlänge och peace and luv.


Förresten, i augusti flyttar jag!! Jippiieyeyy


now i walk this streets like a stranger in my hometown




Helt sjukt så snabbt nellys leveranser går.
Jag är helt klart nöjd med klänningen. Nu får vi bara hoppas på bra väder till midsommar! Pusshey.

fossi fossi fossi


Fotbollen glider på bra, det blir ju roligare och roligare för varje gång. Känns äntligen som om jag har fått ordning på mina fötter igen, nu vet jag lite smått vart jag har dem. På söndag spelar jag min första fotbollsmatch, spännande spännande!

Denna dag ser inte så mycket ut för världen, vaknade kring nio och mådde sämst. Har nu kurerat mig med en varm dusch och Harry Potter. Klockan fyra ska det jobbas, hejsvejs.


säger vi godnatt


Ajaj, har precis skickat iväg en beställning på en klänning till midsommar, vi får se hur det här slutar upp. Det var i alla fall kärlek vid första ögonkastet :) Godnatt!

old pop in an oak


Igår blev det en liten spontan frukt- och vinkväll tillsammans med några härliga brudar. Det blev massa tjejsnack och senare drog vi vidare på en liten "pub crawl", tillslut fastnade vi på Rosé på TC. Träffade massa från gymnasieklassen, vilket var väldigt roligt:) Nu får vi se vad kvällen erbjuder, jag känner mig lite halvrisig sådär. Inte okej på en helg..

peace and luuv


Idag lyckades jag äntligen, trots alla jäkla motgångar, fixa mig en peace and love biljett. Så nu ses vi där allihopen! Det får firas till helgen. Just nu blir det bara att njuta av en fin sommarkväll.

nya


gör mig lyckling, ge mig solen


Nu åker jag ner till stan och kollar på fulla, sjungande studenter.
ps. är det någon som säljer en peace and love-biljett? Hör av dig.


tidernas roligaste dag


Vill säga grattis åt de 92or som ta studenten iår, bland annat tre kusiner och min Hannie. Studenten, en av de bästa dagarna i mitt liv i alla fall, och ja jag tjuter tårar på bilderna.. Jag var så glad!






YTLIGT


Jag måste svälja min stolthet och publicera detta inlägg, som handlar om smink...ytligt.. Men i alla fall så traskade jag omkring på h&m idag och fick med mig den där 36 färger-multi-eyeshadow. Väldigt roligt! Blev så otroligt taggad på att köpa den när Linda visade mig hennes i Sthlm. Så nu ska det sminkas! Någon som vill ställa upp som försökskanin? Säg ba till!

ville bara säga det...


Att jag är jävligt less nu, orkar inte med bloggen.. Längtar efter riktig sommar och semester! Och vill bara tillägga att det jag är himla glad att du kommit hem Sofia! Godnatt.

en sommarbild


I förortsdjungeln


Oboy, vilket vackert väder! Termometern står på 27 grader, inte illa Norrland. Ikväll blir det att grilla här med massa, och bara så ni vet så har min framsida en tendens att fungera som en bastu. Risk för brand finns, speciellt om man tänker på vilket hett folk som ska komma. Haha, nä dåligt skämt =) I alla fall så måste jag bara klaga lite på att Umeå är "Björkarnas stad", pollen tar död på mig. Men what to do..

Bara en coconut-bar som saknas här!

vad vore väl en bal på slottet?


Paparazzi Linn i farten.

the air that i breathe


Nu åker jag ner på stan för att äntligen få slösa lite pengar. För övrigt så är det ju bal idag, känns himla konsigt att det var hela två år sedan jag gick på röda mattan. De kunde ju inte få bättre väder heller, måste knäppa lite bilder på mina fina vänner. Aja, här kommer i alla fall en bättre bild på min nya frippa. Hade!


att sova i en bastu


Idag jag har skaffat mig spotify premium, vilken frihet alltså! Verkligen värt. Aja, nu ska jag försöka sova. Det är kanske 28 grader i mitt rum just nu. Sjukt! Först bjuder jag på ett litet kollage från brännbollsyran. Bättre sent än aldrig:) Godnatt.

solen i ögonen


Jättevarmt idag! Jag och Sofia for till en mysig liten strand och hängde i tre timmar. Nu är jag solbränd & överlycklig över skatteåterbäringen. Det blev inget premiärdopp för mig, men för Soffan hände det. Jag kan inte längta mer till på fredag, huset här alldeles för oss själva. Grillning och gott vin och troligen megabra väder =D

magnus Betner


Lite bilder från Betnerkvällen i lördags. Han var för övrigt kung! Bra uppstyrd lagfest, helt klart. Nu går jag och sussar, hejs.













sveriges nationaldag


Ser man på, ser man på. Nationaldag och allting. Efter helgens alltför galna bravader tog jag mig till Sörmjöle för att återfinna min heder, skämtåsido, skönt att bara få komma bort en stund. Väl ute vid havet fick jag lite för tråkigt vilket resulterade i lugg, sånt som händer.. Annars då? Ikväll ska jag träna fossi, trevligt trevligt.






the apple of my eye


I fredags cyklade jag och Martina hem klockan 04.00 på natten, solen hade gått upp och vi frös inte alls. Det kändes väldigt skumt.. Men huvudsaken är, det är sommar! Nu brummar jag ut mot havet och Sörmjöle och njuter.

Fredagens


Hörde jag skål? Det har varit full fart hela helgen, inte alls vad ekonomin tillåter, men ibland måste man ju. Och detta trots en helg full med jobb, men nästa vecka blir det mycket ledigt. Nu far jag och jobbar! Hejs.










lite yra sådär


Lite bilder från yran förra helgen (snodda från Emma). Se hur vi njöt i det underbara sommarvädret (?)





kristihimmel


Åh, fan se skönt det är att sova! Har uppskattat min säng sjukt mycket den senaste veckan, har sovit som en stock. Gudomligt! Längtar dit nu:) Nu väntar jag bara på att sommaren ska ta fart, lite värme och sol skulle inte sitta fel. Lite ledighet och frukost på balkongen kanske, ett glas vin med hemvändarvänner och andra nära och kära. Puss godnatt!