nails


Nya nails som Jojo ville se. Förresten, igår var det valborg och jag har ju faktiskt kört tvådagars. Strongt!



den vackraste stunden


Hemma över lunchen bara, om en kvart ska jag vara tillbaka hos barnen. Men ville bara säga hejhej och nu är det helg!! Fiiiiiira.

Kooolla, vårtecken i vår trädgård. Härligt pollen på andra bilden, snart kommer mina allergiattacker.

faster!


Ja, då var man faster.. till Brorsans och Linns 3 veckors übersuperdupersöta kattungar.








god morgon världen


Igår var en bra dag. Jag fick träffa en saknad Linn Norlin och spela brännboll för första gången på mycket länge. Nu måste jag skynda mig iväg till jobbet. Det här kommer också bli en bra dag! Och imorgon också! Och sen är det helg, och valborg! Hihi, jag flyter just nu.

show me your smile then


I Fiji kunde man inte låta bli att längta hem till en ren säng, fräsch dusch, svensk mat, trots att jag var i paradiset. När som helst kunde Adam och Eva komma fram runt hörnet. Hah, Umeås kalla vårkvällar är inte så dumma trots allt, de är mest mysiga.






earcuff


En försenad födelsedagspresent av Johanna=) Tack vännen.

SOOOOL


Härligt! Jag har jobb hela veckan ut, vilket känns jättebra. Nu kan jag komma på benen igen efter resan. Det är inte kul att leva snålt. Jag kom precis hem från jobbet och nu ska jag njuta av den måttliga sol som man får här uppe i Norrland.

i'm alive


Lite bilder från Scharinska i lördags. Glada prickar. 








Lite huvudstad














Välkommen hem


Dåså, då var man tillbaka. Tillbaka till verkligenheten. Hej Umeå, och igår firade vi.. igen. Ännu går tvådagars för sig. Det var en trevlig kväll, men det känns väldigt konstigt att vara tillbaka här. Hela maj blir jag i alla fall i Umeå, sedan får vi se om jag drar neråt till juni. Efter tvådagars mår man ju som man förtjänar, men det är bara att ta sig i kragen. Nu ska jag ner på stan och träffa Jenny.

som en hägring är du svår att nå


Sådär ja, då var mitt första jobb i Stockholm sökt. För alla er som har missat det, så tänkte jag testa på att sommarjobba i Stockholm, känna hur det känns och sedan kanske stanna kvar eller komma hem till Umeå igen till hösten. Vi får se, inget står skrivet än. 

För övrigt ser dagen ut såhär; En snabbis på stan nu med Jojo, sedan middag och bio med vänner. Vilken härlig dag. Helt sjukt vad jag uppskattar Sverige, jag älskar det här landet. Nu måste jag springa till bussen. Ha en bra dag.

Beachcomber


En bild från Fiji och Beachcomber.
Nu är det dags att göra dag och sedan möta upp Johanna för en heldag på söder. Hade!



Lyckliga dagar


Första dagen i Sverige igår var kung. Jag och Johanna strosade omkring på Liljeholmen. Senare på dagen blev det parkhäng med diverse människor och lite vin. Kvällen blev sedan inte riktigt som det var tänkt, (pizza och sedan tuben hem), men jag kan inte klaga. Ser fram emot en hel vecka här i Stockholm innan det bär av hem till Norrland. Idag ska det tydligen bli 17 grader! Härligt, ett försök till värme. Det är kallt i Sverige.

Hej sverige


Okej, då var man hemma igen. Efter en helt otrolig resa känns det trots allt skönt att komma hem, nu kommer jag verkligen uppskatta Sverige alltså. Just nu befinner jag mig i Stockholm där jag kommer hänga i ungefär en vecka, och sedan blir det tillbaka till lilla Umeå. Nu blir det sängen och försöka sova bort lite jetlag, är alldeles snurrig och rörig i huvudet. Saknar alla fina vänner hemma i Umeå! Ha en bra fredagkväll allihopa.