blueberry


Tydligen så vill inte blogg.se funka på min dator, så jag passar på att uppdatera när jag är hos kompisar. Nu är jag hos Linn och brorsan, har en blåbärspaj i ugnen och en film på g. Myspys! Förresten, igår gjorde jag min första fotbollsträning på några år. Det kändes grymt kul och nostalgiskt. :) Nu blir det filmmys. 

 

gött kött


Blogg.se har krånglat senaste tiden så jag har inte kunnat uppdaterat. Nu är i alla fall brännbollshelgen över och igår var jag på grillparty hos Pontus, där bjöds det på diverse kött, helt otroligt gött! Det blev kanske lite väl mycket kalasande, så det blev ingen utgång. Men jag hade trevligt ändå:) Idag ska jag fira min kära mor, morsdag! Bilder från i helgen kommer inom kort. Hade!

fix you


Jaha, ska man tro på ödet eller kanske slumpen? Idag har jag haft en jävla dag. Fick jobba över på jobbet pga. onykter kund dessutom, missade den efterlängtade fotbollsträningen på grund av detta. Och under jobbet missade jag tydligen samtalet med stort S som jag väntat på i fyra dagar nu. Skit skit skit. Nu är jag hungriiiiiiig, måste äta. Hejs!

i dig såg jag ljuset


Varning varning, ett djupt inlägg. Jag är besviken, på mig själv och lite på dig. Två månaders resa skulle ha fått mig att inse, men nu sitter jag här ändå och väntar, förgäves. Ibland är det svåraste i livet att släppa taget. Även om man får ta mycket skit, är det svårt att glömma. Varför, jo för att man tror och hoppas så jävla mycket. Jag är besviken, men inte nere. Nu väntar Umeås bästa helg under hela året! =)

He burns my skin


Hej och hå. En ny vecka, en hemvändarvecka, ett steg närmare sommaren. Nu sticker jag och jobbar 11-18, bara så du vet. Puss.

brännboll!


Har varit och spelat brännboll ikväll. Det var riktigt roligt, taggar inför yran nästa helg! Det ska bli grymt roligt alltså. Dock ser det ut nu som att det kommer vara sämst väder, vilket förstör en hel del. Nu blir det en varm dusch, hejs!

\\m// ’(-.-)’ \\m//


Någon bild från fredagens bravader.




i believe it's meant to be


HELG! Äntligen, jag har väntat på dig och du levererar! SOL! Och jag är LEDIG! Lite övrigt; det har blivit bestämt att jag ska till p&l med Linn och troligen Johanna (eller hur pizzaonline), Johannes kommer hem på söndag, det ska bli helt sjukt roligt att träffa honom igen, jag gjorde potatis och purjolöksoppa till ett helt dagis igår och en sista spännande sak, nu lägger jag upp bilder på facebook från Nya Zeeland och Fiji. Bättre sent än aldrig!

snabb uppdatering


Jag har haft dåligt med tid sista dagarna, jobbat 11-19 varje dag och imorgon blir det att jobba mellan 09.30 och 22.30. Kommer vara totalt död efteråt. I alla fall så har jag nu sett säsongsavslutningen av både gossip girl och vampire diaries:)! BÄST

vmfinalen


Fyfan Sverige igår. Dock så hade jag ändå en trevlig vistelse på Olles. Nu blir det jobb! hejs.




i am number 4


Det var tänkt att vi skulle köra tvådagars i helgen men tyvärr är vi gamla och gråa. Det blev filmkväll hos brorsan och Linn istället, I am number 4. Lite halvcool sådär, dock var slutet konstigt. Gillar inte filmer som bäddar upp för en uppföljare som inte kommer komma. Aja, nu ska jag heja fram Sverige till guldet. HEJS

Fredagens


Det är nästan alltid lika roligt att parta med mina frassisar. Det blev limbotävling, cabåkning, ett gäng shotsbrickor väl inne på allstar och rullstolsdans. Say no more, kan ju inte bli annat än lyckat! Och detta trots att det råkade vara den enda fredag den trettonde på året!

























party party


Ikväll ska jag få träffa många av mina underbara vänner. Jippi, vi ska slå klackarna i taket:) Ha en bra fredagkväll (som jag alltid skriver varje fredag). Nu drar jag till Ålidhem och Jenny för middag och fest. Hade!

passion and silence


Fredag den trettonde, och min namnsdag! Linn-dagen. Yay, som bäddat för fest.



I count the hours and the days in the weeks


Ledigt idag. Umgicks med Johanna på stan, varför ska du bo i Stockholm.. Aja, nu ska jag dra på träningen och sedan ett besök i Ersmark.




random


Idag kom Jenny och Johanna och hälsade på på jobbet. Johanna är, som skrivet tidigare, på besök i Umeå under veckan. Det blir såklart tvådagars i helgen (om det orkas), börjar bli gammal. Annars då? Jo, jag tittade precis på programmet "Smartare än en femteklassare", det är så pinsamt när man inte kan en endaste fråga. Haha, men vem fan vet vad det är för djur det handlar om i boken "Adjö, herr Muffin"..

du är helt klart ändå jävligt speciell


Igår var det 17 grader när jag körde hem klockan 10, underbart. Snart är det sommar. Nu åker jag och jobbar lite! Hejs.


lördagskvällen


Gårdagen var väldigt trevlig, det blev en massa prat om nostalgiska minnen från Ersmarkstiden. Vi stannade där hela kvällen och kring 1 blev jag helt plötsligt trött, ringde en taxi och åkte hem mot Ersboda. Det var min kväll det och idag är jag väl inte sådär jätteglad över den där tequilashoten som vi tog.

Kameran klickade flitigt igår.


sjunde maj


Mamma är en sådan duktig fotograf (skuggan där på bilden, skitsnyggt). Men vilken jäkla sommarkväll, hääärligt! Hann med en liten uppdatering innan skjutsen kommer. Måste skynda mig att packa väska med vin och grejer, smörgåstårta nu, gött. Vi ses! ps. Idag öppnar grönalund, men vad gör det.. när man bor här.


despicable me


Hej bloggen. Hinner förmodligen inte uppdatera mer idag eftersom jag nu far och jobbar och sedan blir det att skynda sig iväg till Teg och till Marias födelsedags/inflyttningsfest. Trevligt trevligt! Vi får se var det bär av senare. Och självklart ska det vara sol idag bara för att jag jobbar..

Rubriken, för några dagar sedan såg jag Despicable Me med Linn, den var skön, helt klart. Den får faktiskt fyra av fem bollar.


blind to you


Ser du, jag är lycklig! Nästa vecka blir tooppeen. Till Umeå kommer förmodligen båda Annakaka och Johanna. Älskade vänner! Kan inte längta mer. Ville bara säga det=) Nu fortsätter jag min fredagkväll.

nu är det fredagsmyyyys


JAAA, FREEDAAG! Vilket innebär ett besök på systemet, glada människor på stan och god mat. Tyvärr inte bra väder, hade hoppats på en grym fredagkväll med kubb och allt. Nu får det bli inomhusaktiviteter istället! Nu väntar vi besök, ha en bra fredagkväll.

smooooothie


Precis hemkommen från träningen, säsongens sista innebandyträning. Nu börjar försäsongen.. (observera punkterna). Aja, i alla fall så mixade jag ihop en smoothie med ett väldigt bra resultat! Ambitiöst också för den delen.



lite vanilj yogurt
lite blåbär
lite banan

Och sedan var den redo att drickas!

marathoooon


Blev så himla sugen på att se alla oc-avnitten igen, så imorse satte jag igång att dra hem hela säsong 1.. Trodde jag.. Tydligen råkade det bli one tree hill istället. Så, om någon är sugen på se första säsongen av oth eller oc, hör av er så har vi marathon! Yay=) Nu ska jag träna, hejsvejs.

everything is beautiful to me


Arbetsintervjun imorse gick bra. Annars idag har jag varit duktig och styrt upp lite saker, liksom några ströjobb på annat håll i sommar och innebandyträningar. Ska bli skönt att komma igång och röra lite på sig igen, saknar faktiskt den känslan. Dock är soffan och en film fortfarande det bästa jag vet! Nu ska jag ut och spela brännboll, hade hade hade.

random bild, saknar värme och sommar

göteborg


Var duktig och tog med mig kameran idag. Blev ett litet besök på Göteborg med Jenny. Trevligt trevligt! Ikväll blir det att hälsa på hos Maria i hennes nya lägenhet på Teg, kanske inflyttningsfest snart kanske?




goda?


Har någon testat någon av de nya Marabou? Måste ju nästan testas, men helg är det ju inte förrän 3 dagar så inget godis för mig inte. Aja, nu ska jag dra mig ner till stan och möta upp Jenny. Hejs!  

genomskinligt grå


Trots att vädret har varit deprimerande idag så har dagen ändå varit helt okej. Somliga dagar då man är ledig så blir man liggandes i soffan, framför någon rulle, men idag har jag faktiskt dammsugit, sett en beck-film (hör och häpna), ordnat upp massa kläder från resan (haha inte orkat styra det förrän idag), rensat min bokhylla (typ slängt gamla böcker), fått en arbetsintervju, pluggat massa teknik, spelat brännboll och hälsat på brorsan, Linn och kattungarna i Ersmark. Check check check. Nu förtjänar jag sömn!



randombild från yran-10

funderingar


Det känns konstigt, men ändå skönt på något sätt, att inte veta var jag befinner mig om en månad. Kanske Umeå, kanske Stockholm, kanske någon annastans. Den som lever får se!

trying to recall


Aaaaaaj, jag har nackspärr. Jag har inte tagit ett steg utomhus idag, kanske är dags nu.. Har hunnit se ikapp lite gossip girl i alla fall, nu är det vampire diaries kvar. Blablabla, har inte så mycket mer att tillägga. Ännu ett ointressant inlägg. hejs