i dig såg jag ljuset


Varning varning, ett djupt inlägg. Jag är besviken, på mig själv och lite på dig. Två månaders resa skulle ha fått mig att inse, men nu sitter jag här ändå och väntar, förgäves. Ibland är det svåraste i livet att släppa taget. Även om man får ta mycket skit, är det svårt att glömma. Varför, jo för att man tror och hoppas så jävla mycket. Jag är besviken, men inte nere. Nu väntar Umeås bästa helg under hela året! =)
Kommentarer
sof:

Du vet att du är så mycket bättre än allt det där. Ibland måste man nog inse att det bästa valet är att ta vägen som går åt ett helt annat håll än den vägen man helst av allt vill gå (och som man helst av allt önskar att någon annan också går.

2011-05-25
linn:

usch :/ Ödet Linnie! du är väldens bästa och finaste! som sagt, det är någon annan som förlorar på det. Du sa till mig att du ser världen och vänner på ett annat sätt nu sedan din resa, SÖRJ INTE! se istället tillbaka med ett leende och keep going :) Du är underbar <3

annakunn:

I feel you. Det är så jäkla svårt. Det var så mycket jag ville prata med dig om men som inte hanns. Kanske vi hinner med det nästa gång? Jag har själv fastnat i något så oerhört destruktivt och nu handlar det inte om de där trollet med dreads, utan ren och skär destruktivitet. Men jag kan inte släppa taget om honom heller. Lättare sagt en gjort helt klart. Massa kärlek från din anna-k i oslo.


Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg?

E-post: (publiceras ej)


URL:


Kommentar:

Trackback