Avsked


Hej på er! Jag tänkte bara säga att jag kommer skriva på min och Julias gemensamma blogg hädanefter, tryck här om du vill kommit dit. Tänkte att det skulle underlätta lite under resan bara. Ha det så bra Sverige! Vi hörs till våren.

Resfeber?


Hmmm, det här börjar ju bra.. Fick precis sms av Malmöaviation där det stod att mitt flyg är försenat 2 timmar. Förmodligen är det på grund av detta snökaos som råder i Stockholm, haha ojoj stackars 08or. Nä, nu börjar jag bli paranoid, hur ska det här gå.

it's a match made in Heaven


Något komiskt med min resa är att jag inte kommer få uppleva 14 februari, alltså alla hjärtans dag. Inte för att det är en sådan big deal. Men jag kommer liksom hoppa över den dagen, i och med att jag lyfter den 13onde och när jag landar kommer det vara en så står tidsskillnad att det är den 15onde i Nya Zeeland. Hmmmm, vad kan det betyda? Nu är jag typ dömd att misslyckas..

Snel


Hej och hå. Nu far jag och gör mitt sista pass på jobbet innan jag slutar. Jag ska bjuda på chokladbollar, bara för att jag är så snäll. Tur att mitt huvud har blivit bättre, annars hade det blivit sjukan för min del. 

Swallow




Lille svala. Snart ska du få pryda min kropp.

Roscoe


Blir inget jobb idag heller. Mitt huvud är fortfarande för mesigt för att kunna ta in alla intryck. Aja, nu ska jag i alla fall iväg och ta sista vaccinationen innan resan. Resan kan ni förresten följa lite här och var. Resedagboken, och min och Jullans blogg, linnjuliaNZ.blogg.se. Höres! :)

Hur går det?


Hej svejs. Testing testing. Jag har suttit i flera timmar nu med en ny design. Jag är sämst på koder och jag förstår verkligen ingenting. Jag fick meka om en gratis design helt enkelt.

Aja, nu har typ tisdagskvällen runnit bort. Jag vet inte hur designen ser ut i andras datorer, hoppas den fungerar. Idag har jag köpt lite grejer för resan. Typ ryggsäck, ett helt apotek, minneskort till kameran osv osv. 

Uppdatering


Jag mår fortfarande skit. Och det skrämmer mig, för jag har verkligen inte tid för sånt här tjafs just nu. Men mitt huvud skriker verkligen. Snälla, låt mig vakna upp imorgon fit for fight. Nu måste jag lägga mig ner innan jag faller omkull. Godnatt!

Upp som en sol & ner som en pannkaka


Min lördag var bra, söndag var mindre bra. Eller fruktansvärt dålig. Lördag; Mamma bjöd släkt och vänner på hejdå-middag här som slutade med att jag och Linn for till Olles där vi träffade bland annat Sandra och så vidare. Mycket trevligt! Och eftersom både jag och Linn jobbade söndagdag så fick jag slagga hos brorsan och Linn så vi kunde ta oss till jobbet tillsammans. Söndag; vaknade klockan sju på morgonen i soffan, skulle gå och fylla ett vattenglas på toan, fumlade lite, och sedan blev det svart. Vaknade upp kort därefter liggades på kakelgolvet, bultande huvud och ömmande armbåge. Vad hände? Fyfan, så dåligt jag mådde. Panikringde mamma som fick agera ambulans. Panikringde min bror som låg i rummet brevid (kunde inte ställa mig upp). Summa av kardemumman, jag fick hjärnskakning och blev magsjuk. Tur att jag är ledig idag.

Fredagens


En spegelbild


Om 21 dagar fyller jag 21, den dagen ska jag bada med delfiner. Bilderna nedan är tagna på en nyfylld 18åring (räkna till 18 ljus på tårtan), känns som om det var igår ju. Ojoj, vad tiden går snabbt.

Dag 8 - En person som du saknar


Jag saknar väldigt många just nu. Eftersom många nära och kära har dragit åt alla möjliga håll under senaste året.

Jag saknar min bästa Julia, för hon har betytt så mycket för mig den sista tiden av mitt lilla liv. Nu kommer hon hem från Oslo inatt, för nu är det dags för vår resa. JIPPI YAY

Shut up


Nej... Vad är det här, det snöar... Jag trodde det skulle bli vår. Hur som helst, är som ändå på bra humör känner jag. Ni vet den där reklamen, två killar som sitter under ett träd och softar. Sen säger den ena "Eh, vad är det för dag?" och den andra svarar "Jag vet inte..." JAG ÄLSKAR DEN REKLAMEN. Jag mår bra när jag ser den. Det är typ reklam för flora eller så. Haha, låter mysko men var tvungen att dela med mig av det. Aja, nu ska jag ner till stan och fixa lite grejer inför resan med Jojo.

Dag 7 - En bild som du aldrig lagt upp


Oj oj, hade så många att välja mellan. Det blev en mobilbild från gymnasiet. Söta!

Guess if I was simple in the mind everything would be fine


Åhh fina bilder från 2008.

This town has got the youth of me


Hej då januari

Hej februari. Denna månad ska jag åka långt långt bort och fylla 21.