min julgran


Förra årets julgran. Blir tyvärr ingen äkta i år, hade ett jäkla tjorv förra året med barr över hela lägenheten och en död gran på balkongen fram mot april.. Men jag tycker ändå att den hade sin charm:) Jobb nu och sen träning, hejsvejs!
 

LÖRDAGKVÄLL


Ikväll ska jag på lagfest med innebandylaget. Det vankas tacos, lekar och lite alkohol :) Nu måste jag börja göra mig i ordning. Ha en trevlig lördagkväll allihopa! 
 

Fredag den 26 oktober


Tre dagars ledighet. Det var egentligen tänkt att vi skulle fara upp till Kittelfjäll nu när jag varken jobbar eller har någon match. Men det blev tyvärr avbokat. Det var himla skönt att få sovmorgon idag i alla fall, och resten av dagen är ännu oskriven. Jadu, har inte så mycket mer att tillägga. Nu ska jag brygga lite kaffe och se Vampire diaries:) Imorgon vankas lagfest! Hejsvejs.

Ont


Imorse vaknade jag upp med världens smärta i knäet. Har aldrig känt något liknande, det är som om de hugger till varje gång jag sträcker ut benet. Känns ju himla bra med tanke på att jag har 7 timmars jobb på kakelgolv framför mig idag, plus träning. Blir nog ingen träning.. Längtar till imorgon, då får jag helg! Lång helg! Ha de. 

Nostalgitripp


en helg i oktober


Jobb jobb jobb, missade helgens match.. Just nu vankas middag med Johannes och hans syster innan det bär vidare till Karros inflyttningsfest. Hon har skaffat sig en riktigt fin lägenhet på Öbacka. Ha en fin lördagkväll alla som läser:)



 
 

ESK!


Hemmapremiär för Ersboda SK! Ikväll 19.45 På Ersäng :) Kom och heja fram oss. 
 

Lost but now i'm found


Inte jättekul att se Sverige få storspö av Tyskland i fotbollen just nu. I brist på annat så började jag mixa ihop bilder, tycker det kan bli fint ibland. 
 
 
Förresten, det har snöat idag och som jag tidigare skrev så sprang jag ner till coop och köpte julmust och apelsiner. Julstämning!

tisdag den 16 oktober


Morgon morgon! Idag är jag ledig, så jag passar på att tvätta bort den enorma hög med tvätt som vi har här hemma. Medan jag väntar på att den ska bli klar så ska jag nu se Vampire Diaries s04e01 som kom ut förra veckan, tjoho! 
 
De har sagt på nyheterna att det ska snöa 1 decimeter idag tisdag, så vi får väl se.. Om det snöar ska jag fara till coop och köpa pepparkakor, julmust och kanske någon glögg :) Hejsvejs.

den 15 oktober 2012


Dagarna rullar på i vanlig ordning. Lön idag och jag ska köpa Jennys datastol. Ni som har varit hos mig på senaste tiden vet ju att det är på tiden! Den är verkligen inte i gott skick. Annars så blir det att hålla i pengarna lite extra eftersom jag och Johannes håller på att planera en resa i vinter. Jag saknar värme. Vi fick ingen värme i sommar.. Aja, annars då? Igår var jag i Övik med innebandylaget och spelade andra matchen för säsongen, vinst med 4-14. Tjoho! Ikväll blir det innebandy, innebandy och åter innebandy. 
 
Ps. Jag ska försöka skriva lite oftare här på bloggen :) Så håll utkik. 

Julle!


Igår fyllde min underbara vän Julia år. Hon bor i Oslo så kunde inte fira henne, men detta inlägg tillägnar jag henne. Puss på dig! Du är världens bästa kompis och jag önskar att du var här nu!:)