Fredag!


 

MITT 2013


Då har det varit jul och nyår och helt plöstligt är det 2014. Tror att 2014 kommer bli ett bra år. Men det blir nog svårt att slå 2013.
 
För min del började 2013 med en utlandsresa till Oman, som var underbar!
 
I februari fyllde jag år, vilket jag inte minns så mycket av.

I mars körde jag, Johannes, Johan och Kajsa upp till min stuga i Kittelfjäll för skidåkning och lite fest. Det är något vi måste göra om nu 2014. Mintu och oboy i backen var inte helt fel :)
 
I april föddes Saga, min finaste fina brorsdotter. Så mycket glädje och kärlek! I april var jag även och såg Beyoncé i Globen med min Karolina, det får vi inte glömma. Bästa konserten i mitt liv!
 
 
I maj kom mitt brännbollslag tvåa i Brännbollsyran, vilket var helt oväntat och så jävla kul! Vi firade till klockan 5 på morgonen. 
 
I juni någonstans bytte jag bostad och jobb, hejdå frasses. Jag och Johannes flyttade in tillsammans i en, enligt mig, jättefin lägenhet längs ÖK. I juni firade vi även midsommar, den roligaste någonsin om du frågar mig. 


Juli och augusti innehöll mycket livskvalité. Min bror fyllde hela 30 år, då blev de lite fest på det. Sommaren spenderades även lite i Skåne med min kära pojkvän och hans släkt.
 
Semestern var slut och tillbaka till verkligheten. September flöt på och förbi.

I oktober reste jag, Johannes, Kajsa och Johan genom hela Sverige till Köpenhamn för att se John Mayer. Minnesvärt! Jäkligt skönt att komma bort från en ganska grå och tråkig vardag. När vi kom hem stod Halloween på schemat.
 
Under hela året har det såklart blivit mycket häng i Ersmark med Linn, Hannes och Saga <3
 
I november hände det inte så mycket vad jag kommer ihåg. Lite hårmodellande och lite fest=)
 
Helt plöstligt var det julafton. Den spenderades i Ersmark med hela familjen.
 
Sen var det nyår. Jag fick ett bra nyår! Kan inte klaga. God mat, fina vänner, skål på tolvslaget och roliga spel. Tror nästan vi åt den godaste maten i Umeå, tack vare Johan och Kajsa. Kul med kompisar som är kockar ;)
 
Jag vill tacka alla min underbara vänner, min underbara familj och min underbara pojkvän för att ni gjorde mitt 2013 oförglömligt. Kärlek till er alla!